Termeni si condiții de utilizare Lege-Online


Bine ați venit pe site-ul www.lege-online.ro
În continuare vă sunt prezentate condițiile de utilizare a serviciilor puse la dispoziția dumneavoastră de către www.lege-online.ro
Aceste condiții se pot modifica oricând, fără o notificare prealabilă.
Se recomandă citirea acestor condiții de fiecare dată când accesați acest site.
Website-ul aparține și este proprietatea CTCE Piatra Neamt, accesul pe acest website fiind gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE prezentate mai jos.

CTCE Piatra Neamt Își rezervă dreptul de a schimba conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin aplicabile din momentul În care au fost făcute publice prin Înscrierea lor pe acest site și nu au caracter retroactiv.

1. Descrierea serviciilor
www.lege-online.ro este un portal juridic specializat, fiind conceput să ofere publicului informații utile cu privire la legislatia in vigoare.
Conținutul site-ului are caracter pur informativ fără a se substitui publicațiilor oficiale, neputând fi folosit ca baza legală pentru nicio acțiune/demers În fața terților.

2. Obligatiile utilizatorilor

a) Acest site este proprietatea CTCE Piatra-Neamt. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea CTCE Piatra Neamt. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea În scopuri comerciale .

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site În scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui proprietarul site-ului si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site.

Nerespectarea termenilor și condițiilor de utilizare atrage răspunderea În conformitate cu prevederile Legii nr . 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

3.Accesul minorilor www.lege-online.ro nu este destinat minorilor, dar continutul sau nu este vatamator pentru acestia. Totusi, unele linkuri catre alte site-uri ar putea conduce utilizatorul in pagini care sunt nerecomandate minorilor.

4. Absolvirea de răspundere
Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

CTCE Piatra Neamt nu Își asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat, Între conținutul site-ului și informațiile reale.
În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informațiile cuprinse În acest site, recomandăm consultarea și a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparținându-vă În totalitate. CTCE Piatra Neamt nu Își asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

5. Dispozitii finale
Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa Întrerupeti utilizarea acestui site.


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic