Inapoi la Cautare

SCHEMĂ din /2014


sub formă de împrumuturi cu subvenţie parţială de dobândă, aferentă domeniului major de intervenţie 1.2 "Accesul IMM la finanţare" - iniţiativa JEREMIE în România, axa prioritară 1 "Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient" din cadrul Programului operaţional sectorial "Creşterea competitivităţii economice"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 4


    Iniţiativa JEREMIE este un set de acţiuni având ca obiectiv creşterea accesului la finanţare al întreprinderilor mici şi mijlocii. În România, iniţiativa JEREMIE este organizată prin intermediul FEI, acţionând ca Fond de Participare JEREMIE, denumit în continuare FPJ. Prin FPJ, FEI administrează fonduri puse la dispoziţie de POS CCE cu cofinanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională, denumit în continuare FEDR, pentru utilizare în scopul implementării iniţiativei JEREMIE în România.

    ART. 5


    În cadrul POS CCE, Guvernul României a fost de acord să pună la dispoziţia FEI fonduri destinate implementării iniţiativei JEREMIE, cu respectarea Regulamentului (CE) nr. 1.083/2006 al Consiliului din 11 iulie 2006 de stabilire a unor dispoziţii generale privind Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Social European şi Fondul de Coeziune şi de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 1.260/1999, denumit în continuare Regulamentul nr. 1.083/2006, şi în conformitate cu acordul de finanţare JEREMIE. Iniţiativa JEREMIE este finanţată din POS CCE, axa prioritară 1 "Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient", domeniul major de intervenţie 1.2 "Accesul IMM la finanţare".

    ART. 6


    (1) Prezenta schemă este cofinanţată din fonduri structurale UE, respectiv FEDR.

    (2) În cadrul prezentei scheme suma totală maximă estimată, alocată ajutoarelor de minimis sub formă de împrumuturi cu subvenţie parţială de dobândă de către FPJ, este de maximum 150 milioane euro (echivalent lei). Defalcarea estimativă pe ani este:

    - 2014 - 75 milioane euro;

    - 2015 - 75 milioane euro.

    (3) Numărul estimat de beneficiari în cadrul schemei este 500.

    (4) Prezenta schemă se aplică de la data publicării ei în Monitorul Oficial al României, Partea I, până la data de 31 decembrie 2015.

    CAP. II


    Definiţii

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic