Inapoi la Cautare

SCHEMĂ din /2008


"Stimularea IMM-urilor care procesează produse agricole în vederea obţinerii unor produse alimentare, altele decât cele prevăzute în anexa 1 la Tratatul CE, precum şi a celor care desfăşoară activităţi de procesare a produselor agricole în vederea obţinerii şi utilizării surselor de energie regenerabilă şi a biocombustibililor"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.03.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.03.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    1. Titlul schemei

    ART. 1

    Prezenta procedură instituie o schemă transparentă de ajutor de stat pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) pentru realizarea de investiţii, denumită "Stimularea IMM-urilor care procesează produse agricole în vederea obţinerii unor produse alimentare, altele decât cele prevăzute în anexa 1 la Tratatul CE, precum şi a celor care desfăşoară activităţi de procesare a produselor agricole în vederea obţinerii şi utilizării surselor de energie regenerabilă şi a biocombustibililor" aferentă măsurii 123 "Creşterea valorii adăugate a produselor agricole" din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013.

    ART. 2

    (1) Acordarea ajutoarelor de stat pentru IMM-uri în cadrul acestei scheme se face cu respectarea criteriilor privind ajutorul de stat prevăzute în Regulamentul CE nr. 70/2001 privind aplicarea articolelor 87 şi 88 din Tratatul CE ajutoarelor de stat pentru întreprinderi mici şi mijlocii*1), denumit în continuare Regulament, modificat şi completat prin Regulamentul CE nr. 364/2004, Regulamentul CE nr. 1.857/2006 şi Regulamentul CE nr. 1.976/2006.

------------------

    *1) JO L 10, 13.01.2001, p. 33.

    (2) Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), prin Autoritatea de management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, este autoritatea responsabilă pentru această schemă, iar implementarea prezentei schemei se asigură prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

    2. Scopul şi obiectivele schemei

    ART. 3

    Scopul prezentei scheme este facilitarea dezvoltării activităţilor economice IMM-urilor care procesează produse agricole în vederea obţinerii unor produse alimentare, altele decât cele prevăzute în anexa 1 la Tratatul CE, precum şi a celor care desfăşoară activităţi de procesare a produselor agricole în vederea obţinerii şi utilizării surselor de energie regenerabilă şi a biocombustibililor, prin realizarea de investiţii în active corporale şi necorporale, fără a afecta însă condiţiile de comerţ într-o măsură contrară interesului comun.

    ART. 4

    (1) Obiectivele generale ale prezentei scheme sunt desprinse din strategia naţională a sectorului IMM şi vizează creşterea competitivităţii întreprinderilor de procesare şi marketing al produselor agricole prin diversificarea produselor obţinute şi prin obţinerea şi utilizarea surselor de energie regenerabilă şi a biocombustibililor.

    (2) Obiectivele specifice ale prezentei scheme vizează:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic