Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2021


Parcului Natural Putna-Vrancea şi al siturilor Natura 2000 ROSCI0208 Putna-Vrancea şi ROSPA0088 Munţii Vrancei


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.09.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata , la zi (23.09.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    b) Administraţia PNPV, denumită în continuare APNPV organizează şi efectuează activităţi specifice, conform planului de management, monitorizează activităţile şi se asigură că toate activităţile de pe raza PNPV să fie în concordanţă cu planul de management şi cu legislaţia în vigoare, asigurând un management unitar al parcului.

    ART. 4

    a) Activitatea APNPV este îndrumată de un Consiliu Ştiinţific, denumit în continuare CŞ, cu rol de autoritate ştiinţifică, pe teritoriul ariei naturale protejate.

    b) Emiterea de avize de către APNPV pentru planuri/proiecte/activităţi în aria naturală protejată şi, după caz, în vecinătatea acesteia se face în baza Hotărârii Consiliului Ştiinţific.

    c) Consiliul Ştiinţific stabileşte activităţile specifice pentru care administraţia parcului poate emite direct avize.

    ART. 5

        Pe teritoriul PNPV şi în vecinătatea acestuia se interzice desfăşurarea de activităţi care pot genera un impact negativ asupra mediului, în absenţa actelor de reglementare specifice.

    ART. 6

        Pentru avizarea activităţilor, planurilor, proiectelor care urmează să se desfăşoare sau care au ca localizare teritoriul fizic al PNPV sau părţi din acesta, petenţii trebuie să depună la administraţia parcului o solicitare scrisă care să conţină datele de contact ale petentului, descrierea activităţii, planului sau proiectului propuse spre avizare precum şi o hartă a localizării acestuia. De asemenea vor fi anexate de petenţi copii ale documentelor relevante cu privire la activitatea, planul sau proiectul propuse. În funcţie de tipul solicitării, APNPV va remite petenţilor solicitări de informaţii suplimentare.

    2. Reglementarea activităţilor din Parcul Natural Putna-Vrancea

    ART. 7

        În cazul încălcării legislaţiei privind regimul ariilor naturale protejate, a normelor specifice, a regulamentului sau planului de management al PNPV, precum şi în cazul încălcării legislaţiei specifice din domeniile protecţiei mediului, silviculturii, agriculturii, pisciculturii, cinegeticii, regimului construcţiilor, APNPV aplică sancţiuni în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind ariile naturale protejate şi sesizează organele în drept, în legătură cu alte domenii, de a lua măsuri conform competenţelor şi împuternicirilor atribuite administraţiei.

    2.1. Activităţi de silvicultură, de gospodărire a fondului cinegetic şi piscicol

    ART. 8

    (1) Structurile silvice de administrare sunt obligate să transmită anual către APNPV situaţia aplicării amenajamentelor silvice de pe suprafeţele de fond forestier pe care le au în administrare, deoarece amenajamentele silvice fac parte din planul de management.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic