Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2017


de organizare şi funcţionare a Consiliului consultativ pentru antreprenoriat de nivel regional


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.05.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.05.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

, desemnaţi de conducerea acestora;

    c) secretariatul funcţionează în cadrul agenţiilor şi este asigurat de persoanele desemnate de conducerea acestora.

    (2) La şedinţele Consiliului pot participa cu statut de invitat - observator şi fără drept de vot şi invitaţi din mediul de afaceri sau societatea civilă, interesaţi de subiectele ce urmează a fi dezbătute, cu acordul preşedintelui CCANR.

    (3) Instituţiile publice menţionate în anexele nr. 2-9 la ordin
 vor fi invitate la şedinţele Consiliului în funcţie de subiectele care sunt supuse dezbaterii.

    (4) Instituţia publică menţionată în anexele nr. 2-9 la ordin
, membră a CCANR, este reprezentată de persoana desemnată în acest sens sau de către un supleant al acesteia, în cazul în care a fost nominalizat. Instituţia publică poate nominaliza o altă persoană pentru a participa la lucrările CCANR în cazul în care persoana desemnată sau supleantul acestuia (dacă este cazul) nu pot să participe la întâlnire.

    (5) În cazul în care o instituţie publică membră se retrage, CCANR poate lansa invitaţii către instituţii similare pentru a se alătura CCANR, pe locul rămas vacant.

    (6) În cazul în care un membru CCANR încalcă normele etice, deontologice sau privitoare la conflictul de interese sau nu se implică, plenul CCANR sau Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), în calitate de coordonator, poate decide revocarea din funcţie a acestuia. Se consideră că un membru nu se implică în mod sistematic dacă, pe parcursul unui an, nu participă la cel puţin o reuniune a CCANR sau nu îşi exprimă opinia în minimum 50% din procedurile scrise desfăşurate.

    (7) Componenţa CCANR poate fi modificată, în sensul reducerii sau măririi numărului de membri. Iniţiativa de modificare o poate avea plenul CCANR sau MMACA, în calitate de coordonator, după consultarea plenului Consiliului.

    (8) Procedura de revocare poate fi iniţiată de oricare dintre membrii Consiliului. Revocarea trebuie decisă de plenul CCANR, prin votul majorităţii membrilor prezenţi. În cazul în care nu se întruneşte numărul de voturi necesare, procedura de revocare va fi închisă.

    (9) Locul rămas vacant ca urmare a retragerii sau revocării unui membru poate fi ocupat de o altă instituţie publică, la propunerea plenului Consiliului sau a MMACA. Plenul CCANR decide prin vot asupra propunerii. În cazul în care numărul de propuneri este mai mare decât numărul de locuri disponibile, vor fi considerate acceptate acele propuneri care întrunesc cel mai mare număr de voturi. Noua componenţă va fi validată, prin dispoziţie a preşedintelui CCANR.

    ART. 4

    Conducerea Consiliului este asigurată de directorul executiv al AIMMAIPE.

    CAP. II

    Atribuţiile Consiliului şi ale Secretariatului

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic