Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2014


privind întocmirea şi comunicarea referatului de evaluare profesională de către conducătorul parchetului sub coordonarea, controlul şi conducerea căruia îşi desfăşoară activitatea poliţiştii din cadrul poliţiei judiciare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (2) Pentru posturile de poliţie şi secţiile de poliţie rurală, solicitarea se va formula de către şeful poliţiei orăşeneşti sau al poliţiei municipale, sub coordonarea căruia se află acestea.

    ART. 5

    Solicitările de întocmire a referatului vor fi transmise parchetelor competente, însoţite de un tabel centralizator privind lucrătorii de poliţie judiciară, înscris care va cuprinde menţiuni referitoare la: gradul profesional, numele şi prenumele, studiile de formare iniţială şi continuă, studiile de pregătire sau perfecţionare, funcţiile ocupate şi profilul activităţii, calificativele obţinute în ultimii trei ani, recompensele şi decoraţiile acordate, sancţiunile aplicate şi neradiate, măsurile procesual penale adoptate faţă de poliţişti, inclusiv soluţiile procurorului şi hotărârile judecătoreşti, precum şi menţiuni referitoare la procurorii sub coordonarea, controlul, conducerea cărora şi-au desfăşurat activitatea poliţiştii supuşi evaluării.

    ART. 6

    În baza datelor comunicate, conducătorul parchetului, căruia i-a fost transmisă solicitarea de întocmire a referatului de evaluare, poate solicita procurorilor sub coordonarea, controlul, conducerea cărora poliţiştii şi-au desfăşurat activitatea realizarea unor aprecieri cu caracter general, cu privire la poliţiştii evaluaţi, cu prezentarea rezultatelor superioare, respectiv a rezultatelor inferioare, în raport cu aprecierea generală.

    ART. 7

    Aprecierile vizează calitatea actelor întocmite şi operativitatea în soluţionarea cauzelor, precum şi modul de relaţionare cu organele judiciare.

    ART. 8

    (1) În baza aprecierilor realizate conform art. 6 şi 7, conducătorul parchetului întocmeşte un referat ce cuprinde:

    a) aprecieri generale privind activitatea de constatare a infracţiunilor şi de urmărire penală desfăşurată de poliţiştii de poliţie judiciară din cadrul structurilor de poliţie prevăzute la art. 3, cu prezentarea unor recomandări privind îmbunătăţirea activităţii de urmărire penală;

    b) aprecieri specifice cu privire la activitatea poliţiştilor care, prin raportare la aprecierea generală formulată la lit. a), au obţinut rezultate superioare;

    c) aprecieri specifice cu privire la activitatea poliţiştilor care, prin raportare la aprecierea generală formulată la lit. a), au obţinut rezultate inferioare.

    (2) Modelul referatului este prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul regulament.

    ART. 9

    (1) Referatul de evaluare se întocmeşte anual, în perioada realizării evaluării profesionale a poliţiştilor din cadrul poliţiei judiciare, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data cererii de întocmire a acestuia, şi se va comunica, în termenul arătat, şefului structurii de poliţie judiciară care a solicitat întocmirea referatului.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic