Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2008


de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 121/2006 privind regimul juridic al precursorilor de droguri


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 04.05.2008 și 07.06.2019 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 04.05.2008 și 07.06.2019 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 7


    (1) În vederea înregistrării prevăzute la art. 7 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 121/2006, aprobată cu modificări prin Legea nr. 186/2007, operatorul depune la Agenţia Naţională Antidrog o cerere scrisă, după modelul prevăzut în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul regulament, la care anexează copii ale certificatului de înregistrare fiscală şi certificatului de înmatriculare, inclusiv dovada înscrierii sediilor secundare în registrul comerţului, precum şi un memoriu privind modul de asigurare a securităţii fizice a substanţelor şi documentaţie privind utilizarea substanţei.

    (2) Solicitantului i se eliberează o dovadă de înregistrare în termen de 30 de zile de la data solicitării. Înregistrarea este valabilă pentru toate locaţiile, substanţele clasificate şi operaţiunile declarate la data solicitării.

    ART. 8


    (1) Pentru înregistrarea specială, categoriile de persoane prevăzute la art. 3 alin. (2) din Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului (CE) nr. 273/2004 completează cererea prevăzută la art. 7 alin. (1).

    (2) Cererea pentru laboratoarele şi unităţile aparţinând Poliţiei Române, Autorităţii Naţionale a Vămilor, Ministerului Justiţiei sau Ministerului Apărării va avea menţiunea scrisă, semnată şi ştampilată privind acordul conducătorilor acestor instituţii.

    ART. 9


    (1) Orice modificare a datelor menţionate în documentele prevăzute la art. 7 alin. (1) se comunică Agenţiei Naţionale Antidrog în maximum 10 zile de la intervenirea modificării.

    (2) Operatorul solicită o nouă înregistrare în situaţiile prevăzute la art. 10 alin. (2) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005.

    (3) În vederea efectuării unei noi înregistrări, operatorul demonstrează că toate celelalte condiţii existente la data primei înregistrări nu s-au schimbat şi anexează un memoriu privind modul de asigurare a securităţii fizice a substanţelor şi documentaţie privind utilizarea substanţei.

    (4) Noul document se eliberează după predarea dovezii de înregistrare anterioare la Agenţia Naţională Antidrog sau la formaţiunile teritoriale ale acesteia.

    ART. 10


    (1) În scopul certificării menţinerii condiţiilor existente la data efectuării înregistrării, la fiecare 3 ani, operatorul adresează Agenţiei Naţionale Antidrog o cerere de vizare a înregistrării, în care declară pe propria răspundere că datele furnizate cu ocazia înregistrării nu s-au schimbat.

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic