Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2008


de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 121/2006 privind regimul juridic al precursorilor de droguri


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 04.05.2008 și 07.06.2019 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 04.05.2008 și 07.06.2019 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (4) Nerespectarea obligaţiei prevăzute la alin. (3) constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 4.000 lei la 10.000 lei.

    ART. 4


    (1) Solicitarea unei noi autorizaţii în cazurile prevăzute la art. 10 alin. (2) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005 se face cu respectarea prevederilor art. 1.

    (2) Noua autorizaţie se eliberează după predarea autorizaţiei anterioare, în original, Agenţiei Naţionale Antidrog.

    (3) Modificarea datelor furnizate cu ocazia solicitării autorizaţiei, altele decât cele care impun solicitarea unei noi autorizaţii, se comunică Agenţiei Naţionale Antidrog în termenul stabilit de art. 10 alin. (3) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005.

    ART. 5


    (1) Pentru obţinerea autorizaţiei speciale, categoriile de persoane prevăzute la art. 3 alin. (2) din Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului (CE) nr. 273/2004 depun la Agenţia Naţională Antidrog o cerere, conform modelului prevăzut în anexa nr. 1, sub semnătura reprezentanţilor legali ai acestora.

    (2) Farmaciile şi farmaciile veterinare prezintă odată cu cererea pentru eliberarea autorizaţiei speciale autorizaţia de funcţionare eliberată de Ministerul Sănătăţii Publice.

    (3) Cererea pentru laboratoarele şi unităţile aparţinând Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră, Autorităţii Naţionale a Vămilor, Ministerului Justiţiei sau Ministerului Apărării va avea menţiunea scrisă, semnată şi ştampilată privind acordul conducătorilor acestor instituţii.

    ART. 6


    (1) În vederea certificării menţinerii condiţiilor existente la data eliberării autorizaţiei, la fiecare 3 ani, operatorul formulează o cerere de vizare a autorizaţiei, adresată Agenţiei Naţionale Antidrog, în care declară pe propria răspundere că datele furnizate cu ocazia autorizării nu s-au schimbat.

    (2) Pentru obţinerea vizei, operatorul depune cererea de vizare, însoţită de originalul autorizaţiei, la Agenţia Naţională Antidrog, cu cel puţin 30 de zile înainte de împlinirea termenului de 3 ani de la data eliberării autorizaţiei sau de la data obţinerii ultimei vize, după caz.

    (3) Valabilitatea autorizaţiei încetează la împlinirea termenului de 3 ani de la data eliberării autorizaţiei sau de la data obţinerii ultimei vize, dacă operatorul nu depune cererea de vizare până la acel moment.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic