Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2008


de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 121/2006 privind regimul juridic al precursorilor de droguri


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 04.05.2008 și 07.06.2019 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 04.05.2008 și 07.06.2019 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    ART. 1


    (1) Autorizaţia prevăzută la art. 5 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 121/2006 privind regimul juridic al precursorilor de droguri, aprobată cu modificări prin Legea nr. 186/2007, se eliberează de Agenţia Naţională Antidrog în termenul şi condiţiile prevăzute la art. 7 alin. (1) şi (2) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005 de stabilire a normelor de punere în aplicare a Regulamentului Parlamentului European şi al Consiliului (CE) nr. 273/2004 privind precursorii de droguri şi a Regulamentului Consiliului (CE) nr. 111/2005 privind supravegherea comerţului cu precursori de droguri între Comunitate şi statele terţe şi este valabilă pentru toate locaţiile, substanţele clasificate şi operaţiunile înscrise în aceasta.

    (2) În vederea eliberării autorizaţiei prevăzute la alin. (1), operatorul depune o cerere scrisă, care cuprinde datele prevăzute la art. 5 alin. (1) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005. Modelul cererii este prevăzut în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul regulament.

    (3) Odată cu cererea, operatorul depune documentele sau declaraţiile din care rezultă îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 5 alin. (1) lit. e), f), j) şi k) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005, certificatul de cazier judiciar al persoanei responsabile de activitatea cu substanţe clasificate, precum şi documente din care rezultă procesul tehnologic utilizat pentru efectuarea operaţiunilor de fabricare, producere, testare, sinteză, extracţie, condiţionare sau folosire, care să cuprindă în mod obligatoriu menţiuni cu privire la cantităţile de materie primă ce se utilizează şi randamentul procesului tehnologic pentru un ciclu al operaţiunilor cu substanţe clasificate din categoria 1 pentru care se solicită autorizarea.

    (4) Cererea şi documentele prevăzute la alin. (2) şi (3) se depun la Agenţia Naţională Antidrog.

    ART. 2


    (1) În vederea eliberării autorizaţiei prevăzute la art. 1 alin. (1), formaţiunea antidrog din cadrul Poliţiei Române competentă teritorial comunică Agenţiei Naţionale Antidrog avizul formulat în urma verificărilor.

    (2) Pe baza informaţiilor cuprinse în avizul prevăzut la alin. (1) şi a informaţiilor rezultate din verificările proprii, Agenţia Naţională Antidrog stabileşte dacă există sau nu motive întemeiate pe baza cărora se suspectează că substanţele clasificate sunt destinate producţiei ilegale de stupefiante sau de substanţe psihotrope.

    (3) În situaţia în care autorizaţia este compusă din mai multe pagini, fiecare pagină va fi numerotată, semnată, ştampilată şi se va aplica timbrul sec.

    ART. 3


    (1) Suspendarea sau revocarea autorizaţiei în cazurile prevăzute la art. 11 din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1.277/2005 se face motivat, prin dispoziţie scrisă a preşedintelui Agenţiei Naţionale Antidrog, şi se comunică de îndată operatorului prin orice mijloc de comunicare ce asigură transmiterea dispoziţiei şi confirmarea primirii acesteia.

    (2) Suspendarea operează până la încetarea motivelor care au determinat dispunerea acestei măsuri.

    (3) Operatorul căruia i-a fost revocată autorizaţia pentru operaţiuni cu precursori din categoria 1 este obligat să o depună în original la Agenţia Naţională Antidrog, în termen de 5 zile de la data comunicării dispoziţiei de revocare.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic