Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2006


privind organizarea şi desfăşurarea concursului naţional de admitere la programele de formare specializată în administraţia publică - anul de studii 2006-2007


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (3) Fiecare dintre comisiile prevăzute la alin. (2) este compusă din câte 3 membri: un reprezentant desemnat de Institut, un reprezentant desemnat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi un reprezentant desemnat de Unitatea Centrală pentru Reforma în Administraţia Publică.

    (4) Institutul asigură logistica şi secretariatul comisiei centrale, iar centrele regionale asigură logistica şi secretariatul comisiilor teritoriale corespondente.

    ART. 4

    (1) Comisia de admitere gestionează procedura de evaluare a candidaţilor la programele prevăzute la art. 1 şi este compusă din subcomisii organizate la nivelul Institutului şi la nivelul centrelor regionale, în funcţie de numărul de candidaţi înscrişi la programe.

    (2) Fiecare dintre subcomisiile prevăzute la alin. (1) are câte 3 membri: un reprezentant desemnat de Institut, un reprezentant desemnat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi un reprezentant desemnat de Unitatea Centrală pentru Reforma în Administraţia Publică.

    (3) Institutul asigură logistica şi secretariatul comisiei centrale, iar centrele regionale asigură logistica şi secretariatul comisiilor teritoriale corespondente.

    ART. 5

    (1) Comisia de contestaţii primeşte şi rezolvă contestaţiile depuse de candidaţi cu privire la selectarea dosarelor şi la proba de interviu, prevăzute pentru programele menţionate la art. 1.

    (2) Comisia de contestaţii se constituie la nivelul Institutului şi este compusă din 3 membri: un reprezentant al Institutului, un reprezentant al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi un reprezentant al Unităţii Centrale pentru Reforma în Administraţia Publică.

    (3) Institutul asigură logistica şi secretariatul comisiei de contestaţii.

    ART. 6

    (1) Tarifele de participare la fiecare program prevăzut la art. 1, ce cuprind tariful de înscriere la concurs şi tariful de şcolarizare, precum şi modalităţile privind plata acestora se stabilesc prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, la propunerea Institutului, cu cel puţin 5 zile înainte de desfăşurarea concursului, pentru fiecare program.

    (2) Tarifele prevăzute la alin. (1) se plătesc de către autorităţile sau instituţiile publice în cadrul cărora participanţii îşi desfăşoară activitatea, dacă prin contractele de şcolarizare încheiate cu Institutul nu se prevede altfel.

    (3) Din sumele încasate în condiţiile alin. (1) Institutul poate acorda indemnizaţii membrilor comisiilor constituite conform art. 2 alin. (1), pentru activitatea desfăşurată în aceste comisii, în condiţiile stabilite prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, cu respectarea prevederilor legale.

    CAP. II
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic