Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2006


privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de personal contractual din Ministerul Justiţiei


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    (1) Cererea de înscriere împreună cu actele prevăzute la art. 2 alin. (1) se depun cu cel puţin 10 zile înainte de data fixată pentru susţinerea primei probe a concursului sau pentru testarea psihologică la secretariatul comisiei de organizare a concursului din cadrul Ministerului Justiţiei, Direcţia pentru resurse umane şi relaţii cu Consiliul Superior al Magistraturii. Cererea de înscriere va fi adresată directorului Direcţiei pentru resurse umane şi relaţii cu Consiliul Superior al Magistraturii.

    (2) Formularul-tip pentru cererea de înscriere, un exemplar al tematicii şi bibliografiei cerute la concurs şi un exemplar al regulamentului de concurs sunt puse la dispoziţie candidaţilor de secretariatul comisiei de organizare a concursului, fiind publicate şi pe pagina web a Ministerului Justiţiei. Pe aceeaşi pagină se publică şi modelul de curriculum vitae european, ce trebuie ataşat la dosarul candidatului.

    (3) În cuprinsul cererii de înscriere la concurs candidatul specifică:

    a) direcţia pentru care doreşte să susţină concursul;

    b) lista actelor depuse la dosarul de concurs.

    (4) Comisia de organizare a concursului are obligaţia de a verifica dosarele candidaţilor cu cel puţin 9 zile înainte de data desfăşurării primei probe a concursului. Cererile de înscriere la concurs sunt respinse dacă nu sunt însoţite de actele prevăzute la art. 2 alin. (1) sau dacă din actele depuse nu rezultă îndeplinirea condiţiilor specifice pentru ocuparea postului.

    (5) Rezultatul verificărilor se afişează la sediul Ministerului Justiţiei şi se publică pe pagina web a Ministerului Justiţiei în termen de 24 de ore de la finalizarea verificărilor.

    (6) În termen de 48 de ore de la data afişării rezultatelor, candidaţii respinşi în urma verificării pot formula contestaţie.

    (7) Contestaţiile vor fi soluţionate în termen de 48 de ore de la expirarea termenului prevăzut la alin. (6) de către comisia de soluţionare a contestaţiilor.

    ART. 5

    (1) În funcţie de specificul posturilor scoase la concurs, ministrul justiţiei stabileşte, prin ordin, comisia de organizare a concursului, comisiile de concurs, precum şi comisia de soluţionare a contestaţiilor.

    (2) Fiecare comisie are în componenţa sa un preşedinte, membri şi un secretar.

    (3) Comisia de organizare a concursului se constituie înainte de data publicării anunţului de concurs şi este formată, în principal, din persoane din cadrul Direcţiei pentru resurse umane şi relaţii cu Consiliul Superior al Magistraturii.

    (4) Comisiile de concurs şi comisia de soluţionare a contestaţiilor se constituie cu minimum 10 zile înainte de desfăşurarea primei probe a concursului sau a testării psihologice, după caz. Preşedinţii acestor comisii stabilesc responsabilităţile şi termenele de realizare a acestora pentru fiecare membru în procesul de recrutare şi selecţie.

    (5) Din comisiile de concurs sau din comisia de soluţionare a contestaţiilor nu pot face parte acele persoane care sunt soţi, rude sau afini până la gradul al IV-lea inclusiv cu oricare dintre candidaţii înscrişi la concurs.

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic