Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2006


privind atribuirea locuinţelor de serviciu din fondul locativ al Ministerului Justiţiei


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 5

    (1) Nu beneficiază de locuinţă de serviciu judecătorii şi procurorii sau personalul de specialitate juridică asimilat acestora, precum şi celelalte categorii de personal din cadrul Ministerului Justiţiei care ar avea dreptul la locuinţă de serviciu în condiţiile prezentului regulament, ai/ale căror soţi/soţii au înstrăinat în timpul căsătoriei sau deţin în proprietate o locuinţă în localitatea în care categoriile de persoane respective îşi desfăşoară activitatea.

    (2) Nu beneficiază de locuinţă de serviciu judecătorii şi procurorii sau personalul de specialitate juridică asimilat acestora, precum şi celelalte categorii de personal din cadrul Ministerului Justiţiei care ar avea dreptul la locuinţă de serviciu în condiţiile prezentului regulament, ai căror copii aflaţi în întreţinerea lor au înstrăinat o locuinţă proprietate personală după data numirii în funcţie a solicitantului sau deţin în proprietate o locuinţă ori li s-a atribuit locuinţă de către autorităţile administraţiei publice locale în localitatea în care categoriile de persoane respective îşi desfăşoară activitatea.

    (3) Nu beneficiază de locuinţă de serviciu judecătorii şi procurorii sau personalul de specialitate juridică asimilat acestora şi celelalte categorii de personal din cadrul Ministerului Justiţiei care au dreptul la locuinţă de serviciu în condiţiile prezentului regulament, care deţin personal sau soţul/soţia acestora o locuinţă din fondul locativ de stat ori o locuinţă de serviciu obţinută de soţ/soţie în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea solicitantul.

    (4) În cazul în care titularul contractului de închiriere nu mai poate beneficia de locuinţă de serviciu din fondul locativ al Ministerului Justiţiei, contractul poate fi încheiat cu soţul/soţia care se încadrează în dispoziţiile prezentului regulament.

    ART. 6

    La atribuirea locuinţelor de serviciu se va ţine seama de următoarele criterii (c):

    c(1) - funcţia deţinută în sistem;

    c(2) - existenţa unei soluţii locative alternative la locuinţa de serviciu, inclusiv posibilitatea legală a decontării chiriei;

    c(3) - numărul de copii aflaţi în întreţinere (minori, respectiv majori aflaţi în continuarea studiilor, în vârstă de până la 25 de ani);

    c(4) - soţul/soţia se încadrează în prevederile art. 3;

    c(5) - starea de sănătate a solicitantului şi a membrilor de familie ai acestuia (soţ/soţie, copii aflaţi în întreţinere);

    c(6) - situaţia familială a solicitantului;

    c(7) - vechimea cererii privind atribuirea unei locuinţe de serviciu.

    ART. 7
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic