Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2006


privind atribuirea locuinţelor de serviciu din fondul locativ al Ministerului Justiţiei


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    CAP. I

    Dispoziţii generale

    ART. 1

    Locuinţele de serviciu din fondul locativ al Ministerului Justiţiei se închiriază judecătorilor de la instanţele din raza curţilor de apel, personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor, funcţionarilor publici şi personalului contractual din cadrul Ministerului Justiţiei, precum şi procurorilor detaşaţi în Ministerul Justiţiei sau în unităţi subordonate acestuia care nu au fond locativ propriu de locuinţe, pe durata detaşării.

    ART. 2

    Închirierea locuinţelor de serviciu pentru persoanele prevăzute la art. 1 se face în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 177/2002 privind salarizarea şi alte drepturi ale magistraţilor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 347/2003, cu modificările şi completările ulterioare, ale Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarului public, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii locuinţei nr. 114/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, care se completează cu dispoziţiile Codului civil privind contractul de locaţiune, ale Hotărârii Guvernului nr. 1.275/2000 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinţei nr. 114/1996, cu modificările ulterioare, ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 40/1999 privind protecţia chiriaşilor şi stabilirea chiriei pentru spaţiile cu destinaţia de locuinţe, aprobată cu modificări prin Legea nr. 241/2001, precum şi ale prezentului regulament.

    ART. 3

    (1) Prezentul regulament se aplică în vederea atribuirii locuinţelor de serviciu din fondul locativ al Ministerului Justiţiei.

    (2) Prin fond locativ al Ministerului Justiţiei, în accepţiunea prezentului regulament, se înţelege:

    - locuinţele aflate atât în proprietatea, cât şi în administrarea Ministerului Justiţiei ori, după caz, aflate numai în administrarea Ministerului Justiţiei;

    - locuinţele aflate în proprietatea Ministerului Justiţiei şi în administrarea instanţelor.

    CAP. II

    Locuinţa de serviciu

    ART. 4

    Beneficiază de locuinţă de serviciu, până la dobândirea unei locuinţe proprietate personală, în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea, categoriile de persoane prevăzute la art. 1 care nu au înstrăinat şi nu deţin o locuinţă proprietate personală în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic