Inapoi la Cautare

REGULAMENT din /2005


privind organizarea şi desfăşurarea concursului naţional de admitere la programele de formare specializată în administraţia publică - anul de studii 2005-2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (3) Comisiile prevăzute la alin. (2) sunt compuse din 3 membri: un reprezentant desemnat de Institut, un reprezentant desemnat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi un reprezentant desemnat de Unitatea Centrală pentru Reformă în Administraţia Publică.

    (4) Institutul asigură logistica şi secretariatul comisiei centrale, iar centrele regionale asigură logistica şi secretariatul comisiilor teritoriale corespondente.

    ART. 4

    (1) Comisia de admitere gestionează procedura de evaluare a candidaţilor la programele prevăzute la art. 1 şi este compusă din subcomisii organizate la nivelul Institutului şi la centrele regionale, în funcţie de numărul de candidaţi înscrişi la programe.

    (2) Fiecare dintre subcomisiile prevăzute la alin. (1) are 3 membri: un reprezentant desemnat de Institut, un reprezentant desemnat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi un reprezentant desemnat de Unitatea Centrală pentru Reformă în Administraţia Publică.

    (3) Institutul asigură logistica şi secretariatul comisiei centrale, iar centrele regionale asigură logistica şi secretariatul comisiilor teritoriale corespondente.

    ART. 5

    (1) Comisia de contestaţii primeşte şi rezolvă contestaţiile depuse de candidaţi la proba de interviu prevăzută pentru programele menţionate la art. 1.

    (2) Comisia de contestaţii se constituie la nivelul Institutului şi este compusă din 3 membri: un reprezentant al Institutului, un reprezentant al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi un reprezentant al Unităţii Centrale pentru Reformă în Administraţia Publică.

    (3) Institutul asigură logistica şi secretariatul comisiei de contestaţii.

    ART. 6

    (1) Tarifele de participare la programele prevăzute la art. 1, ce cuprind tariful de înscriere la concurs şi tarifele de şcolarizare, precum şi modalităţile privind plata acestora se stabilesc prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, la propunerea Institutului, cu cel puţin 5 zile înainte de desfăşurarea concursului.

    (2) Tarifele menţionate la alin. (1) se plătesc de către autorităţile sau instituţiile publice în cadrul cărora participanţii îşi desfăşoară activitatea, dacă prin contractele de şcolarizare încheiate cu Institutul nu se prevede altfel.

    CAP. II

    Programe de formare specializată în administraţia publică
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic