Inapoi la Cautare

REGULAMENT 6 /2006


de modificare a Regulamentului nr. 15/2005 privind serviciile de investiţii financiare


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 28.02.2006 și 11.02.2007 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 28.02.2006 și 11.02.2007 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. I

    Regulamentul nr. 15/2005 privind serviciile de investiţii financiare, aprobat prin Ordinul preşedintelui Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare nr. 70/2005, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.097 şi 1.097 bis din 6 decembrie 2005, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 6, litera c) a alineatului (2) va avea următorul cuprins:

    "c) majoritatea membrilor consiliului de administraţie ai S.S.I.F., precum şi conducătorii trebuie să aibă studii superioare absolvite cu examen de licenţă şi o experienţă profesională într-un domeniu care se circumscrie activităţii financiar-bancare, al pieţei de capital sau al administrării de investiţii, de minimum 3 ani;".

    2. Alineatul (4) al articolului 6 va avea următorul cuprins:

    "(4) Conducătorilor unei S.S.I.F. le este interzis să fie acţionari semnificativi ai unui alt intermediar autorizat de C.N.V.M. sau B.N.R. sau ai unui trader autorizat de C.N.V.M. Conducătorii trebuie să conducă şi să coordoneze activitatea S.S.I.F. pe toată durata programului de lucru al acesteia."

    3. După alineatul (4) al articolului 6 se introduce un nou alineat, alineatul (5), cu următorul cuprins:

    "(5) Unul dintre conducătorii unei S.S.I.F. poate fi autorizat ca reprezentant al compartimentului de control intern al respectivei S.S.I.F. Celălalt conducător poate fi autorizat ca agent pentru servicii de investiţii financiare al respectivei S.S.I.F."

    4. Alineatul (5) al articolului 11 se abrogă.

    5. La articolul 15, după litera c) a alineatului (1) se introduce o nouă literă, litera c^1), cu următorul cuprins:

    "c^1) documentele prevăzute la art. 7 alin. (1) lit. g) şi h) pentru fiecare dintre acţionarii semnificativi ai S.S.I.F. care participă la majorarea capitalului social, pentru modificarea prevăzută la art. 12 lit. a);".

    6. După alineatul (2) al articolului 15 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:

    "(3) Prin excepţie de la prevederile alin. (1) lit. f), S.S.I.F. nu are obligaţia depunerii documentelor menţionate la art. 7 alin. (1) lit. d) pct. 2-5 în următoarele cazuri:

    a) persoana pentru care solicită autorizarea în calitate de conducător este deja autorizată ca membru în consiliul de administraţie al societăţii;

    b) persoana pentru care solicită autorizarea ca membru în consiliul de administraţie este deja autorizată în calitate de conducător al societăţii."
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic