Inapoi la Cautare

REGULAMENT 3 /2014


pentru modificarea şi completarea Regulamentului nr. 1/2008 privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru intrarea în categoria înalţilor funcţionari publici


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 02.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (02.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. I

    Regulamentul Comisiei de concurs pentru recrutarea înalţilor funcţionari publici nr. 1/2008 privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru intrarea în categoria înalţilor funcţionari publici, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 411 din 2 iunie 2008, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 8 alineatul (1), după litera a)
 se introduce o nouă literă, litera a^1), cu următorul cuprins:

    "a^1) un CV în format european şi o scrisoare de intenţie;"

    2. La articolul 8 alineatul (1), litera c)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "c) copii ale diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă îndeplinirea condiţiilor stabilite pentru participarea la concurs, precum şi, dacă este cazul, cunoştinţele şi competenţele în domenii specifice corespunzătoare exercitării funcţiei publice din categoria înalţilor funcţionari publici; copiile diplomelor de studii se prezintă însoţite de foile matricole;"

    3. La articolul 8 alineatul (1), litera g)
 se abrogă.

    4. La articolul 8, alineatul (4)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(4) Actele prevăzute la alin. (1) lit. b)-d) se prezintă în copii legalizate sau în copie, însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate de către unul dintre membrii secretariatului."

    5. La articolul 8, după alineatul (4)
 se introduc două noi alineate, alineatele (4^1) şi (4^2), cu următorul cuprins:

    "(4^1) Actele prevăzute la alin. (1) lit. a), e) şi f) se depun la dosarul de concurs în original. Actul prevăzut la alin. (1) lit. e) poate fi înlocuit cu dovada solicitării cazierului judiciar. În acest caz, candidatul are obligaţia de a completa dosarul de concurs până la finalizarea ultimei probe a concursului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a fi considerat admis, indiferent de rezultatele obţinute.

(4^2) Adeverinţa care atestă starea de sănătate conţine, în clar, numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii Publice."

    6. La articolul 8, alineatul (5)
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic