Inapoi la Cautare

PROCEDURĂ din /2014


de inventariere a digurilor de apărare împotriva inundaţiilor, NTLH-070


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 6


    (1) Inventarierea digurilor se realizează conform conţinutului-cadru prevăzut în anexa nr. 2 de către compartimentele de specialitate din cadrul unităţilor teritoriale ale Administraţiei Naţionale "Apele Române", pe baza declaraţiilor şi fişelor de evidenţă întocmite şi transmise de deţinătorii de diguri.

    (2) Listele definitive ale digurilor de apărare împotriva inundaţiilor, cu declararea publică a caracteristicilor generale, a categoriei de importanţă, a gradului de risc asociat digurilor, precum şi listele digurilor cu risc sporit şi a celor cu categoria de importanţă majorată se centralizează în Registrul naţional al digurilor din România (REDIG).

    (3) Direcţia tehnică de specialitate cu atribuţii în domeniul siguranţei construcţiilor hidrotehnice din cadrul autorităţii publice centrale din domeniul apelor şi Administraţia Naţională "Apele Române", cu avizul tehnic al B.O. CONSIDIG, vor stabili listele digurilor cu risc sporit şi a celor cu categoria de importanţă majorată, având la bază fişele de evidenţă şi listele definitive ale digurilor de apărare împotriva inundaţiilor, cu declararea publică a caracteristicilor generale, a categoriei de importanţă, a gradului de risc asociat digurilor.

    (4) REDIG se aprobă prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale din domeniul apelor, în baza avizului tehnic consultativ al B.O. CONSIDIG, şi se publică pe site-urile autorităţii publice centrale din domeniul apelor şi Administraţiei Naţionale "Apele Române".

    (5) REDIG se actualizează la fiecare 5 ani sau după producerea unor viituri importante sau evenimente care au determinat modificarea caracteristicilor principale şi/sau parametrilor de bază ai digurilor, precum şi a altor aspecte privind activitatea de exploatare sau urmărire a comportării acestora, precum şi la solicitarea B.O. CONSIDIG.

    ART. 7


    Inventarierea digurilor aflate în exploatare, întocmirea fişelor de evidenţă a acestora şi a REDIG se realizează în termen de 2 ani de la data publicării prezentei proceduri în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    ART. 8


    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta procedură.

    ANEXA 1


la procedură

                  FIŞA DE EVIDENŢĂ A DIGURILOR
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic