Inapoi la Cautare

PROCEDURĂ din /2014


de plată a sumelor prevăzute în Legea nr. 48/2014 privind unele măsuri referitoare la plăţile naţionale directe complementare în sectorul zootehnic


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.04.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.04.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    ART. 1

    Fac obiectul prezentei proceduri sumele reprezentând:

    a) sumele recuperate sau, după caz, depuse voluntar de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic în contul de subvenţii al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, prevăzute la art. 1 alin. (3) din Legea nr. 48/2014 privind unele măsuri referitoare la plăţile naţionale directe complementare în sectorul zootehnic;

    b) sumele aferente primelor neîncasate în cadrul plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic, prevăzute la art. 2 alin. (1) din Legea nr. 48/2014.

    ART. 2

    Sumele prevăzute la art. 1 lit. a) se virează în contul beneficiarilor, conform evidenţelor Direcţiei economice din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură referitoare la sumele recuperate sau, după caz, depuse voluntar.

    ART. 3

    (1) Sumele prevăzute la art. 1 lit. b) se calculează de către centrele judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură în funcţie de efectivele care au fost eligibile la momentul respingerii cererii de plată şi de cuantumul stabilit anual prin hotărâre a Guvernului.

    (2) Centrele judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti întocmesc şi transmit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură situaţia centralizatoare cu beneficiarii şi sumele aferente acestora, prevăzute la alin. (1).

    ART. 4

    (1) În baza situaţiilor centralizatoare cu beneficiarii şi sumele aferente acestora, prevăzute la art. 3 alin. (2), transmise de către centrele judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv al municipiului Bucureşti, precum şi a evidenţelor Direcţiei economice din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură întocmeşte şi transmite Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale situaţiile centralizatoare ale sumelor cuvenite pentru plăţile prevăzute la art. 1.

    (2) În baza situaţiilor centralizatoare prevăzute la alin. (1), transmise de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale transmite Ministerului Finanţelor Publice cererea de deschidere a creditelor bugetare.

    ART. 5

    După aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de către Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale se alimentează contul de subvenţii al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, care virează sumele cuvenite în conturile beneficiarilor, conform legislaţiei în vigoare.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic