Inapoi la Cautare

PROCEDURĂ din /2007


de implementare a Programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    1. Obiectivul Programului

    Obiectivul principal al Programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, denumit în continuare Program, îl constituie sprijinirea operatorilor economici, persoane juridice şi/sau persoane fizice şi asociaţii familiale autorizate, prin facilitarea accesului la achiziţionarea de maşini, utilaje, instalaţii de lucru, mijloace moderne de evidenţă a gestiunii şi promovarea activităţii, cu scopul îmbunătăţirii performanţelor economice şi tehnice ale operatorilor economici, urmărind adaptarea la cerinţele determinate de intrarea în Uniunea Europeană prin creşterea nivelului de competitivitate, sporirea protecţiei consumatorilor şi securităţii alimentare.

    Programul urmăreşte:

    - întărirea capacităţii agenţilor economici de promovare a produselor şi serviciilor de piaţă;

    - dezvoltarea şi modernizarea activităţii comercianţilor şi prestatorilor de servicii de piaţă.

    Prezenta procedură instituie o schemă de ajutor de minimis. Acordarea ajutoarelor de minimis în cadrul Programului se va face numai cu respectarea criteriilor privind ajutorul de minimis prevăzute de Regulamentul CE nr. 1998/2006 privind aplicarea art. 87 şi 88 ale Tratatului CE.

    2. Bugetul Programului

    2.1. Bugetul programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pentru anul 2007 este 6.000 mii lei, defalcat astfel:

    - 5.980.000 lei pentru acordarea de alocaţii financiare nerambursabile şi

    - 20.000 lei la dispoziţia Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie pentru decontarea cheltuielilor privind implementarea, administrarea, monitorizarea şi evaluarea Programului (cheltuieli de promovare, cheltuieli materiale şi servicii).

    3. Beneficiarii eligibili

    3.1. Pot beneficia de alocaţii financiare nerambursabile în cadrul Programului agenţii economici care îndeplinesc cumulativ, la data solicitării, următoarele criterii de eligibilitate:

    a) sunt persoane juridice (societăţi comerciale/societăţi cooperative) şi persoane fizice/asociaţii familiale autorizate care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, activităţi prevăzute în anexa nr. 3 la Ordonanţa Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, aprobată prin Legea nr. 650/2002, activităţi regăsite în anexa nr. 1 la procedură; sunt definite conform art. 2 din Legea nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, astfel cum a fost modificată prin Ordonanţa Guvernului nr. 27/2006;

    b) au capital social integral privat;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic