Inapoi la Cautare

PROCEDURĂ din /2006


de implementare a Programului naţional multianual pe perioada 2006-2009 pentru susţinerea accesului microîntreprinderilor şi a întreprinderilor mici la servicii de instruire şi consultanţă


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Doriti o forma actualizata , la zi (27.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

──────────

    Aprobată prin ORDINUL nr. 55 din 14 februarie 2006
, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 220 din 10 martie 2006.

──────────

    1. Obiectivul Programului

    Obiectivul principal al Programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţa, denumit în continuare "Program", îl constituie sprijinirea agenţilor economici, persoane juridice şi/sau persoane fizice şi asociaţii familiale autorizate, prin facilitarea accesului la achiziţionarea de maşini, utilaje şi instalaţii pentru circulaţia mărfurilor, cu scopul îmbunătăţirii performantelor economice şi tehnice, urmărind adaptarea la cerinţele determinate de aderarea la Uniunea Europeană prin creşterea nivelului de competitivitate, sporirea protecţiei consumatorilor şi securităţii alimentare.

    2. Bugetul Programului

    Bugetul alocat programului pentru anul bugetar 2006 este de 3,1 milioane lei RON, din care:

    a) 3,07 mil. lei RON pentru alocarea de fonduri conform pct. 5.1;

    b) 0,03 mil. lei RON la dispoziţia Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperatie, constând în cheltuieli pentru implementarea, promovarea, administrarea, monitorizarea şi evaluarea Programului.

    3. Beneficiarii eligibili

    3. (1) Pot beneficia de alocaţii financiare nerambursabile în cadrul Programului, agenţii economici, care îndeplinesc cumulativ la data solicitării, următoarele criterii de eligibilitate:

    a) sunt persoane juridice (societăţi comerciale/societăţi cooperative) şi persoane fizice/asociaţii familiale autorizate şi desfăşoară activităţi principale de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţa prevăzute în Anexa nr. 3 la Ordonanţa Guvernului nr. 99/2000
 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţa, aprobată prin Legea nr. 650/2002
;

    b) nu sunt în stare de dizolvare, reorganizare judiciară, lichidare, insolventa, faliment sau suspendare temporară a activităţii;

    c) realizează o cifra de afaceri neta de până la 50 milioane Euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane Euro, conform ultimei situaţii financiare aprobate. Prin active totale se înţelege active imobilizate plus active circulante plus cheltuieli în avans;
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic