Inapoi la Cautare

PROCEDURĂ din /2006


a Programului pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii prin fonduri în limita sumelor plătite pentru profitul brut reinvestit


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

──────────

    Aprobată prin ORDINUL nr. 64 din 22 februarie 2006
, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212 din 8 martie 2006.

──────────

    1. Obiectivul Programului

    Obiectivul principal al Programului pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii prin fonduri în limita sumelor plătite pentru profitul brut reinvestit, denumit în continuare Program, îl constituie creşterea competitivităţii şi capitalizarea întreprinderilor mici şi mijlocii, realizându-se astfel o mai bună consolidare a capitalului autohton în perspectiva integrării României în Uniunea Europeană şi a competiţiei la care vor fi supuse aceste societăţi pe piaţa unică. Prin Program se alocă fonduri în valoare de până la 100 mii lei (RON)/beneficiar, în limita impozitului pe profit datorat şi plătit, aferent anului 2005.

    2. Bugetul Programului

    Bugetul alocat Programului pentru anul bugetar 2006 este de 8,1 milioane lei (RON), din care:

    a) 8,07 milioane lei (RON) pentru alocarea de fonduri conform pct. 5.1;

    b) 0,03 milioane lei (RON) la dispoziţia Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie, constând în cheltuieli pentru implementarea, promovarea, administrarea, monitorizarea şi evaluarea Programului.

    3. Beneficiari eligibili

    (1) Pot beneficia de alocaţii financiare nerambursabile în cadrul Programului agenţii economici, dacă îndeplinesc cumulativ la data solicitării următoarele criterii de eligibilitate:

    a) sunt persoane juridice (societăţi comerciale/societăţi cooperative), aşa cum sunt definite de Legea nr. 346/2004
 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare;

    b) nu sunt în stare de dizolvare, reorganizare judiciară, lichidare, insolvenţă, faliment sau suspendare temporară a activităţii;

    c) realizează o cifră de afaceri netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane euro, conform ultimei situaţii financiare aprobate; prin active totale se înţelege active imobilizate plus active circulante plus cheltuieli în avans;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic