Inapoi la Cautare

ORDONANŢĂ 62 /2006


pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.09.2006 și 31.12.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.09.2006 și 31.12.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, şi al art. 1 pct. VI.8 din Legea nr. 288/2006 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,

    Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă.

    ART. I

    Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.138 din 2 decembrie 2004, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 125/2005, cu modificările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Alineatul (5) al articolului 6 va avea următorul cuprins:

    "(5) Salariile de bază pentru funcţiile de conducere care fac parte din comitetul director al spitalelor publice se stabilesc de ministrul sănătăţii publice, respectiv de conducătorii ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, sau, după caz, de managerul spitalului, între limitele minime şi maxime prevăzute în anexa nr. VII, pe baza criteriilor aprobate prin ordin al ministrului sănătăţii publice, sau, după caz, de conducătorii ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie. Limitele minime şi maxime prevăzute în anexa nr. VII sunt stabilite în funcţie de numărul de paturi al spitalului public."

    2. După alineatul (5) al articolului 6 se introduce un nou alineat, alineatul (6), cu următorul cuprins:

    "(6) Salariile de bază pentru funcţiile de conducere de director, director adjunct ştiinţific, director adjunct financiar-contabilitate şi contabil-şef din cadrul institutului Naţional de Hematologie Transfuzională "Prof. Dr. C.T. Nicolau" Bucureşti şi din centrele de transfuzie sanguină judeţene şi al municipiului Bucureşti sunt prevăzute în anexa nr. VIII."

    3. Alineatul (4) al articolului 12 va avea următorul cuprins:

    "(4) Procentul concret al sporului prevăzut la alin. (2) şi (3) se aprobă trimestrial de comitetul director."

    4. Articolul 45 va avea următorul cuprins:

    "Art. 45. - Anexele nr. I-VIII fac parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă."

    5. Anexa nr. V "Indemnizaţii de conducere maxime lunare, în procente din salariul de bază", se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1 care face parte integrantă din prezenta ordonanţă.

    6. După anexa nr. VI se introduc două noi anexe, anexele nr. VII şi VIII, având conţinutul prevăzut în anexele nr. 2 şi 3 care fac parte integrantă din prezenta ordonanţă.

    ART. II
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic