Inapoi la Cautare

ORDONANŢĂ 40 /1999


pentru ratificarea Acordului de împrumut dintre România, reprezentată de Ministerul Finanţelor, şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare privind proiectul de dezvoltare instituţională a sectorului privat, în valoare de 25 milioane dolari S.U.A., semnat la Washington D.C. la 17 iunie 1999


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    (2) Plata comisionului de angajament, a dobânzilor şi a altor costuri ale împrumutului pe perioada de utilizare a acestuia se asigura anual din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

    ART. 3

    (1) Achiziţiile de bunuri şi de servicii ale proiectului finanţat prin PIBL se desfăşoară în conformitate cu procedurile B.I.R.D. şi în condiţiile prevăzute de prezentul articol, prin U.M.P., precum şi prin unităţile de implementare a Proiectului (U.I.P.), înfiinţate de Guvern în acest scop.

    (2) Coordonatorul proiectului finanţat prin PIBL va supune spre aprobare Guvernului documentaţia de licitaţie agreată de B.I.R.D., pentru selectarea băncilor de investiţii şi a celorlalţi agenţi de privatizare, care va conţine elementele esenţiale ale mandatului ce urmează să se acorde acestora privind metoda de privatizare, metodele de evaluare a ofertelor, durata mandatului, modul de determinare a onorariului agentului de privatizare şi modul de plată a acestuia.

    (3) Ofertele de privatizare elaborate de băncile de investiţii şi de ceilalţi agenţi de privatizare selectaţi vor fi supuse aprobării Guvernului.

    (4) În cadrul U.M.P. se vor organiza comisiile de evaluare a ofertelor tehnice şi de preţ, depuse pentru componentele proiectului finanţat prin PIBL şi pentru desemnarea castigatorului, astfel:

    a) comisiile de evaluare pentru preselectarea ofertelor pentru toate componentele proiectului, precum şi pentru adjudecarea contractului pentru orice achiziţii de bunuri şi de servicii, cu excepţia comisiilor prevăzute la lit. b), sunt formate din câte 5 membri cu drept egal de vot, după cum urmează:

    - 3-4 reprezentanţi ai instituţiei implicate;

    - un reprezentant al Ministerului Finanţelor;

    - un reprezentant al Agenţiei Române de Dezvoltare (numai în comisiile de preselecţie a băncilor de investiţii sau a altor agenţi de privatizare/lichidare); şi

    - un preşedinte fără drept de vot din cadrul U.M.P.;

    b) comisiile pentru selectarea băncii de investiţii sau a celorlalţi agenţi de privatizare sunt formate din câte 5 membri cu drept egal de vot, după cum urmează:

    - un preşedinte;

    - doi reprezentanţi ai instituţiei implicate;

    - un reprezentant al Ministerului Finanţelor;
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic