Inapoi la Cautare

ORDONANŢĂ 17 /2008


pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 01.02.2008 și 31.12.2009 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 01.02.2008 și 31.12.2009 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 pct. V.2 din Legea nr. 373/2007 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,

    Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă.

    ART. I

    Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.138 din 2 decembrie 2004, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 125/2005, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 5 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art.5. - (1) Salariile de bază sunt prevăzute în:

    a) anexele nr. I-V, pentru personalul de execuţie, şi sunt diferenţiate pe funcţii, grade şi trepte profesionale;

    b) anexa nr. VI, pentru personalul cu funcţii de conducere care face parte din comitetul director al spitalelor publice;

    c) anexa nr. VII, pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul Institutului Naţional de Hematologie Transfuzională "Prof. dr. C.T. Nicolau" Bucureşti şi din centrele de transfuzie sanguină regionale, judeţene şi al municipiului Bucureşti;

    d) anexa nr. VIII, pentru personalul cu funcţii de conducere care face parte din comitetul director al serviciilor de ambulanţă;

    e) anexa nr. IX, pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul Centrului Naţional pentru Organizarea şi Asigurarea Sistemului Informaţional şi Informatic în Domeniul Sănătăţii Bucureşti.

    (2) În trimestrul I al anului 2008 salarizarea personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar se face potrivit anexelor la prezenta ordonanţă de urgenţă.

    (3) Prin excepţie de la prevederile alin. (2), salariile de bază care sunt sub nivelul salariului de bază minim brut pe ţară se stabilesc la 500 lei lunar, începând cu luna ianuarie 2008.

    (4) Începând cu data de 1 aprilie 2008, salariile de bază la limita minimă prevăzute în anexele nr. I-V sunt ierarhizate pe funcţii, grade şi trepte profesionale, în funcţie de nivelul de studii.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic