Inapoi la Cautare

ORDIN 949 /2022


pentru modificarea unor ordine ale ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri privind finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul energetic naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, prin Programul de finanţare "Electric Up"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Ordinul ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri nr. 3.402/2020
 privind aprobarea Ghidului
 de finanţare a întreprinderilor mici şi mijlocii şi a operatorilor economici din domeniul HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul energetic naţional şi a staţiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1176 şi 1176 bis din 4 decembrie 2020, se modifică după cum urmează:

    1. În anexă, la articolul 8 alineatul (3), lit. h)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "h) Până la data de 11.11.2022, beneficiarii au obligaţia de a introduce ATR-ul în aplicaţia informatică. Neprezentarea ATR-ului şi neintroducerea acestui document în aplicaţia informatică în termenul prevăzut se consideră renunţare la finanţare şi atrag rezoluţiunea contractului de finanţare"

    2. În anexă, la articolul 21, alineatul (1)
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "
ART. 21

    (1) Până la data de 11.11.2022, beneficiarii au obligaţia de a introduce ATR-ul în aplicaţia informatică."

    ART. II

    Ordinul ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri nr. 3.581/2020
 pentru aprobarea Schemei de ajutor de minimis
 prevăzute în cadrul Programului „ELECTRIC UP“ privind finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp-100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul energetic naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 86 din 27 ianuarie 2021, se modifică după cum urmează:

    1. În anexă, la articolul 16 alineatul (9), paragraful 2
 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Până la data de 11.11.2022, beneficiarii au obligaţia de a introduce ATR-ul în aplicaţia informatică. Neprezentarea ATR-ului şi neintroducerea acestui document în aplicaţia informatică în termenul prevăzut se consideră renunţare la finanţare şi atrag rezoluţiunea contractului de finanţare"

    2. În anexă, articolul 18
 se modifică şi va avea următorul cuprins:
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic