Inapoi la Cautare

ORDIN 89 /2014


pentru modificarea Metodologiei de selectare a furnizorilor de formare profesională în sectorul gazelor naturale, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 45/2013


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    3. La articolul 4 alineatul (1), litera a) va avea următorul cuprins:

    "a) cerere de selectare ca furnizor de formare profesională pentru persoanele fizice/instalatori autorizaţi care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare a obiectivelor/sistemelor din sectorul gazelor naturale şi a instalaţiilor de utilizare în domeniul gazelor naturale, precum şi pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi de verificare a proiectelor sau de expertiză tehnică în domeniul gazelor naturale, întocmită în conformitate cu prevederile anexei nr. 1;"

    4. În anexele nr. 1 şi 2 la metodologie, sintagma "verificatori de proiecte/experţi tehnici" se înlocuieşte cu sintagma "verificatori de proiecte/experţi tehnici/instalatori autorizaţi".

    ART. II


    (1) Pentru furnizorii de formare profesională care au obţinut acordul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) de a organiza cursuri de pregătire teoretică în domeniul gazelor naturale, conform prevederilor Legii gazelor nr. 351/2004, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 89/2009, cu modificările şi completările ulterioare, ANRE emite din oficiu, în termen de 3 luni de la data intrării în vigoare a prezentului ordin, avize favorabile, fără achitarea unor taxe suplimentare.

    (2) La data emiterii avizelor precizate la alin. (1), acordurile emise de ANRE în conformitate cu prevederile Legii gazelor nr. 351/2004, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 89/2009, cu modificările şi completările ulterioare, îşi încetează valabilitatea.

    (3) În aplicarea prevederilor alin. (1), ANRE poate solicita furnizorilor de formare profesională informaţii suplimentare.

    ART. III


    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                     Preşedintele Autorităţii Naţionale de

                       Reglementare în Domeniul Energiei,

                                Niculae Havrileţ

    Bucureşti, 25 septembrie 2014.

    Nr. 89.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic