Inapoi la Cautare

ORDIN 787 /2006


privind aprobarea Procedurilor de implementare, monitorizare şi evaluare a subprogramului "Asistenţă tehnică pentru pregătirea de proiecte, finanţabile prin Programul operaţional regional 2007-2013"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.10.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.10.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Bugetul total estimat al Subprogramului este de 82.009 mii lei, sumă care se regăseşte în bugetul pe anul 2006 al Ministerului Integrării Europene la Capitolul 80.01 "Acţiuni generale economice, comerciale şi de muncă", titlul "Alte transferuri", articolul 55.01.13 "Programe de dezvoltare".

    4. Cadrul instituţional şi perioada de implementare a Subprogramului

    ■ Cadrul legal al subprogramului îl constituie Hotărârea de Guvern nr. 811/2006 privind finanţare din bugetul Ministerului Integrării Europene a Asistenţei Tehnice pentru pregătirea de proiecte de investiţii publice, finanţabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013;

    ■ Din Lista anexată Hotărârii de Guvern nr. 811/2006 care cuprinde 96 de proiecte, în cadrul Subprogramului vor fi pregătite un număr de 89 de proiecte, conform Anexei nr. 1. Un număr de 7 proiecte nu mai fac obiectul Subprogramului din următoarele considerente:

    > 3 proiecte deoarece beneficiarul nu se încadrează în categoria beneficiarilor eligibili stabiliţi prin POR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale);

    > 1 proiect deoarece activităţile acestuia nu se încadrează în domeniile de intervenţie finanţate prin POR (finanţabil prin Programul Operaţional Sectorial pentru Infrastructura de Mediu);

    > 1 proiect neeligibil pentru domeniile de intervenţie finanţate prin POR;

    > 2 proiecte deoarece beneficiarii au optat pentru alte surse de finanţare ale acestora.

    ■ Ministerul Integrării Europene, în calitate de Autoritate Contractantă a Subprogramului, pregăteşte cu sprijinul asistenţei tehnice numai acele proiecte din Lista anexată Hotărârii de Guvern nr. 811/2006 care sunt în concordanţă cu obiectivele Strategiei Naţionale de Dezvoltare a Planului Naţional de Dezvoltare 2007-2013. În acest sens Ministerul Integrării Europene poate opera modificări în Lista anexată Hotărârii de Guvern nr. 811/2006, în vederea excluderii acelor proiecte care nu se încadrează în domeniile de intervenţie finanţate prin Programul Operaţional Regional;

    ■ În cadrul Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional, din cadrul Ministerului Integrării Europene funcţionează Unitatea de Management a Subprogramului (UMS). Structura organizatorică, numărul de persoane, atribuţiile şi responsabilităţile sunt stabilite prin Ordin intern al ministrului integrării;

    ■ Termenul de implementare a subprogramului este 31 Martie 2007.

    5. Promovarea subprogramului

    În vederea achiziţionării de servicii de asistenţă tehnică Ministerul Integrării Europene a publicat Anunţul de participare şi Anunţul de intenţie în Monitorul Oficial al României, Partea VI "Achiziţii publice".

    Pentru informarea clară şi unitară a tuturor potenţialilor ofertanţi. Anunţul de participare a fost publicat în presa centrală şi pe pagina de web a instituţiei www.mie.ro..

    6. Reguli cu privire la licitaţia de achiziţionare de servicii de asistenţă tehnică

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic