Inapoi la Cautare

ORDIN 78 /2011


privind procedura de transmitere a solicitărilor de ocupare a posturilor la nivelul ordonatorilor principali de credite ai bugetelor locale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 22.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (22.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Având în vedere prevederile art. 22 alin. (2^5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale, aprobată prin Legea nr. 227/2009, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 7 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul administraţiei şi internelor emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) În vederea obţinerii avizului prevăzut la art. 22 alin. (2^5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale, aprobată prin Legea nr. 227/2009, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare ordonanţa de urgenţă, ordonatorul principal de credite al bugetului local întocmeşte o notă motivată referitoare la posturile vacante unice pentru care se solicită avizul privind ocuparea acestora, pe care o transmite instituţiei prefectului.

    (2) Nota prevăzută la alin. (1) cuprinde informaţii referitoare la:

    a) justificarea necesităţii ocupării posturilor vacante;

    b) justificarea încadrării în categoria de post unic;

    c) posturile vacante unice, relevante pentru analiza îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 22 alin. (2^6) din ordonanţa de urgenţă;

    d) încadrarea în plafonul anual maxim de cheltuieli repartizat conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 63/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, precum şi pentru stabilirea unor măsuri financiare, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 13/2011.

    ART. 2

    (1) În termen de 15 zile lucrătoare de la înregistrarea notei prevăzute la art. 1, instituţia prefectului verifică respectarea prevederilor art. 1 alin. (2), analizează temeinicia informaţiilor cuprinse în notă şi comunică ordonatorului principal de credite al bugetului local punctul său de vedere.

    (2) Instituţia prefectului întocmeşte lunar o analiză a solicitărilor primite şi o situaţie centralizatoare pe judeţ, respectiv pe municipiul Bucureşti, după caz, a solicitărilor considerate ca fiind argumentate în mod corespunzător şi care pot face obiectul ordonanţei de urgenţă.

    (3) În primele 5 zile ale fiecărei luni, instituţia prefectului transmite, în scris şi în format electronic, Ministerului Administraţiei şi Internelor - Direcţia generală pentru relaţiile cu instituţiile prefectului situaţia centralizatoare prevăzută la alin. (2), pentru luna anterioară, precum şi o notă de prezentare a justificării ocupării posturilor cuprinse în situaţia centralizatoare.

    (4) Ministerul Administraţiei şi Internelor întocmeşte o situaţie centralizatoare la nivel naţional, precum şi o notă de prezentare centralizatoare a justificărilor ocupării posturilor în termen de 20 de zile de la expirarea termenului prevăzut la alin. (3).
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic