Inapoi la Cautare

ORDIN 73 /2014


privind acreditarea unităţii sanitare Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" Iaşi pentru activitatea de transplant renal


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Vãzând Referatul de aprobare nr. E.N. 494/2014 al Direcţiei de asistenţã medicalã şi politici publice din cadrul Ministerului Sãnãtãţii şi Adresa Agenţiei Naţionale de Transplant nr. 2 din 6 ianuarie 2014, înregistratã la Ministerul Sãnãtãţii cu nr. 42 din 6 ianuarie 2014,

    având în vedere titlul VI din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sãnãtãţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ţinând cont de prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 79/2004 pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Transplant, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 588/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    în temeiul art. 7 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sãnãtãţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ministrul sãnãtãţii emite urmãtorul ordin:

    ART. 1

    Se acrediteazã unitatea sanitarã Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" Iaşi pentru activitatea de transplant renal, cu sediul în bd. Carol I nr. 50, municipiul Iaşi, judeţul Iaşi.

    ART. 2

    (1) Acreditarea unitãţii sanitare prevãzute la art. 1 este valabilã 5 ani de la data intrãrii în vigoare a prezentului ordin.

    (2) Valabilitatea acreditãrii înceteazã înainte de termenul prevãzut la alin. (1) dacã, drept urmare a inspecţiilor efectuate în condiţiile legii, se constatã cã unitatea sanitarã respectivã nu respectã prevederile legale în vigoare.

    (3) Orice modificare a criteriilor iniţiale de acreditare intervenitã în cadrul unitãţii acreditate se notificã Agenţiei Naţionale de Transplant în vederea reacreditãrii.

    ART. 3

    Direcţiile de specialitate din Ministerul Sãnãtãţii, Direcţia de Sãnãtate Publicã a Judeţului Iaşi, Agenţia Naţionalã de Transplant, precum şi unitatea sanitarã vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 4

    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic