Inapoi la Cautare

ORDIN 726 /2007


privind aprobarea Metodologiei de emitere a avizului tehnic de către Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. pentru documentaţiile tehnico-economice aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 29.08.2007 și 27.05.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 29.08.2007 și 27.05.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    2.3. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare;

    2.4. Hotărârea Guvernului nr. 361/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor;

    2.5. Decizia primului-ministru nr. 147/2007 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C.

    CAP. III

    Cerinţele privind documentaţia tehnico-economică supusă avizării

    3.1. Pentru analizarea şi emiterea avizului tehnic, documentaţiile tehnico-economice se prezintă în faza studiu de fezabilitate. Fac excepţie obiectivele de investiţii pentru care documentaţiile tehnico-economice au fost elaborate direct în faza proiect tehnic, situaţie în care se prezintă proiectul tehnic.

    3.2. Pentru obiectivele de investiţii care se finanţează din fonduri publice sau din credite externe contractate sau garantate de stat, care se derulează pe baza unor programe, trebuie să se prezinte documentele care atestă că obiectivele respective sunt incluse în unul dintre aceste programe.

    3.3. Includerea obiectivelor de investiţii în programele de investiţii anuale sau în listele de solicitare este de competenţa strictă a ordonatorilor de credite, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 500/2002, cu modificările ulterioare, şi ale Legii nr. 273/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

    CAP. IV

    Etapele procesului de avizare

    4.1. În situaţia în care pe parcursul analizării conţinutului documentaţiilor tehnico-economice se constată că documentele prezentate nu conţin datele necesare prevăzute de prezenta metodologie, fiind necesare completări ale acestora, Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. solicită în scris investitorilor aceste completări, în maximum 5 zile lucrătoare de la data depunerii acestora.

    4.2. În cazul modificării soluţiei tehnice, aprobate în condiţiile legii, la solicitarea emiterii avizului tehnic de către Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C., se va prezenta o notă de fundamentare prin care să se justifice modificările soluţiei tehnice.

    4.3. Termenul legal de emitere a avizelor tehnice este de maximum 10 zile lucrătoare de la data înregistrării documentaţiei complete pentru avizare.

    4.4. Termenul prevăzut la pct. 4.3 pentru emiterea avizului tehnic se prelungeşte cu perioada de timp necesară completării documentaţiei.

    CAP. V

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic