Inapoi la Cautare

ORDIN 72 /2014


privind acreditarea unităţii sanitare Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş pentru activitatea de prelevare şi transplant ţesut osos şi tendinos


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 09.12.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (09.12.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Vãzând Referatul de aprobare nr. E.N. 493/2014 al Direcţiei de asistenţã medicalã şi politici publice şi al Direcţiei de sãnãtate publicã şi control în sãnãtate publicã din cadrul Ministerului Sãnãtãţii şi Adresa Agenţiei Naţionale de Transplant nr. 1.550 din 22 noiembrie 2013, înregistratã la Ministerul Sãnãtãţii cu nr. 72.426 din 26 noiembrie 2013,

    având în vedere titlul VI din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sãnãtãţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ţinând cont de prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 79/2004 pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Transplant, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 588/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    în temeiul art. 7 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sãnãtãţii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ministrul sãnãtãţii emite urmãtorul ordin:

    ART. 1

    Se acrediteazã unitatea sanitarã Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţã Târgu Mureş, cu sediul în str. Dr. Gh. Marinescu nr. 50, municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, pentru activitatea de prelevare şi transplant ţesut osos şi tendinos.

    ART. 2

    (1) Acreditarea unitãţii sanitare prevãzute la art. 1 este valabilã 5 ani de la data intrãrii în vigoare a prezentului ordin.

    (2) Valabilitatea acreditãrii înceteazã înainte de termenul prevãzut la alin. (1) dacã, drept urmare a inspecţiilor efectuate în condiţiile legii, se constatã cã unitatea sanitarã respectivã nu respectã prevederile legale în vigoare.

    (3) Orice modificare a criteriilor iniţiale de acreditare intervenitã în cadrul unitãţii acreditate se notificã Agenţiei Naţionale de Transplant în vederea reacreditãrii.

    ART. 3

    Direcţiile de specialitate din Ministerul Sãnãtãţii, Direcţia de Sãnãtate Publicã a Judeţului Mureş, Agenţia Naţionalã de Transplant, precum şi unitatea sanitarã vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 4

    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic