Inapoi la Cautare

ORDIN 71 /2006


privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2006 al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 30.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (30.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În conformitate cu prevederile art. 11 alin. (8) din Legea nr. 192/2001 privind resursele acvatice vii, pescuitul şi acvacultura, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul Hotărârii Consiliului de administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol nr. 171 din 14 decembrie 2005,

    potrivit Referatului nr. 9.255 din 21 decembrie 2005, aprobat de conducerea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, şi Referatului de aprobare nr. 118.076 din 29 decembrie 2005 al Direcţiei buget-finanţe,

    în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emite prezentul ordin.

    ART. 1

    (1) Se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2006 al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Defalcarea pe trimestre a indicatorilor prevăzuţi în bugetul de venituri şi cheltuieli menţionat la alin. (1) se aprobă de ordonatorul principal de credite, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentului ordin.

    ART. 2

    (1) Cheltuielile totale aferente veniturilor înscrise în bugetul de venituri şi cheltuieli prevăzut la art. 1 reprezintă limite maxime ce nu pot fi depăşite decât în cazuri justificate şi numai cu aprobarea ordonatorului principal de credite.

    (2) În cazul în care în execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli se înregistrează depăşiri sau nerealizări ale veniturilor aprobate, nivelul cheltuielilor efectuate va fi proporţional cu gradul de realizare a veniturilor.

    ART. 3

    Direcţia buget-finanţe din cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale va transmite Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol bugetul de venituri şi cheltuieli, în vederea ducerii la îndeplinire a prevederilor acestuia.

    ART. 4

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic