Inapoi la Cautare

ORDIN 669 /2014


pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind forma şi modul de utilizare a dispozitivelor speciale de marcat, precum şi modul de marcare a arborilor sau a unor loturi de arbori, aprobat prin Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr. 1.346/2011


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere Referatul de aprobare nr. 32.285 din 24 iulie 2014 al Direcţiei politici, strategii şi proiecte în silvicultură,

    în temeiul prevederilor art. 63 alin. (2) din Legea nr. 46/2008 - Codul silvic, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art. 6 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 428/2013 privind organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru ape, păduri şi piscicultură, precum şi pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 48/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice şi pentru modificarea unor acte normative în domeniul mediului şi schimbărilor climatice, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul delegat pentru ape, păduri şi piscicultură emite următorul ordin:

    ART. I


    Regulamentul privind forma şi modul de utilizare a dispozitivelor speciale de marcat, precum şi modul de marcare a arborilor sau a unor loturi de arbori, aprobat prin Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr. 1.346/2011, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 346 din 18 mai 2011, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează, după cum urmează:

    1. Articolul 2 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 2. - (1) Dispozitivele speciale de marcat au regimul mărcilor şi sigiliilor, iar însemnele lor se amprentează şi se depun de către deţinător, în termen de 10 zile de la primirea/ridicarea de la unitatea specializată abilitată să le confecţioneze, în depozitul birourilor notarilor publici în vederea păstrării până la casarea dispozitivului.

    (2) Unităţile specializate abilitate pentru confecţionarea dispozitivelor speciale de marcat au obligaţia de a transmite, în vederea înregistrării, amprenta dispozitivului special de marcat Registrului naţional electronic al amprentelor dispozitivelor speciale de marcat, denumit în continuare RNEADSM, gestionat de Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România prin Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale, denumit în continuare CNARNN - INFONOT.

    (3) Modelul RNEADSM este prevăzut în anexa nr. 8.

    (4) Unităţile specializate au obligaţia înregistrării în RNEADSM a dispozitivelor speciale de marcat, anterior transmiterii acestora către deţinător.

    (5) Procedura de transmitere şi înregistrare a amprentelor dispozitivelor speciale de marcat şi de consultare a RNEADSM se stabileşte prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură, la propunerea CNARNN - INFONOT.

    (6) Înregistrarea dispozitivelor speciale de marcat în RNEDASM, precum şi consultarea registrului de către autorităţile publice şi unităţile specializate abilitate pentru confecţionarea dispozitivelor speciale de marcat sunt gratuite.

    (7) Dispozitivele speciale de marcat pot fi utilizate numai după înregistrarea lor în condiţiile alin. (1) şi (2).

    (8) Pentru punerea în aplicare a dispoziţiilor prezentului regulament, conducătorul autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură va solicita, în temeiul art. 162 alin. 2 din Legea notarilor publici şi a activităţii notariale nr. 36/1995, republicată, Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România înfiinţarea la nivelul CNARNN - INFONOT a RNEADSM."
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic