Inapoi la Cautare

ORDIN 620 /2006


pentru modificarea şi completarea Procedurii privind activitatea de control, de îndeplinire a măsurilor asigurătorii, precum şi de efectuare a executării silite a debitelor rezultate din nerespectarea prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, aprobată prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă nr. 279/2004


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 29.06.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (29.06.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 22 alin. (3) din Legea nr. 202/2006 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă emite următorul ordin:

    ART. I

    Procedura privind activitatea de control, de îndeplinire a măsurilor asigurătorii, precum şi de efectuare a executării silite a debitelor rezultate din nerespectarea prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, aprobată prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă nr. 279/2004, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 725 din 11 august 2004, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. După litera c) a articolului 2 se introduce o nouă literă, litera d), cu următorul cuprins:

    "d) centrele regionale de formare profesională a adulţilor, denumite în continuare centre regionale."

    2. Articolul 5 va avea următorul cuprins:

    "Art. 5. - Principalele obiective ale activităţii de control desfăşurate de către organele de control măsuri active sunt:

    a) verificarea respectării obligaţiilor prevăzute de lege cu privire la încadrarea în muncă şi menţinerea raporturilor de muncă, de către angajatorii care beneficiază sau au beneficiat, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, de subvenţii, credite, fonduri nerambursabile, scutiri, facilităţi sau ajutoare financiare;

    b) verificarea îndeplinirii obligaţiilor asumate de angajatori, furnizori de servicii pentru stimularea ocupării forţei de muncă acreditaţi sau furnizori de servicii de formare profesională autorizaţi, prin convenţiile sau contractele încheiate cu agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă ori cu centrele regionale;

    c) verificarea finanţării măsurilor pentru stimularea ocupării forţei de muncă, a măsurilor pentru prevenirea şomajului, precum şi a serviciilor de formare profesională acordate persoanelor care, potrivit legii, beneficiază în mod gratuit de aceste servicii."

    3. Litera c) a articolului 6 va avea următorul cuprins:

    "c) verifică respectarea prevederilor legii de către agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă şi de către centrele regionale;".

    4. Articolul 7 va avea următorul cuprins:

    "Art. 7. - În vederea realizării obiectivului prevăzut la art. 5 lit. a), organele de control măsuri active din cadrul agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă au următoarele competenţe:
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic