Inapoi la Cautare

ORDIN 605 /2006


pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 228/2006 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 25/2006 pentru aprobarea nivelului sprijinului acordat producătorilor agricoli pentru achiziţionarea de motorină în vederea efectuării lucrărilor agricole mecanizate de înfiinţare şi întreţinere a unor culturi agricole ce se înfiinţează în primăvara anului 2006, precum şi pentru aprobarea suplimentării cu suma de 200 milioane lei (RON) a Programului "Dezvoltarea durabilă a sectorului vegetal, a sectorului zootehnic şi piscicol, precum şi alte programe pe care Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale trebuie să le pună în aplicare"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 08.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (08.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    2. Alineatele (1)
 şi (4) ale articolului 1
 vor avea urmatorul cuprins:

    "
ART. 1

    (1) Pentru obtinerea sprijinului financiar în anul 2006 în vederea achizitionarii de motorina şi/sau biodiesel, solicitanţii intocmesc cereri conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 şi le depun la primaria în a carei raza teritoriala se afla terenul agricol în exploatare pe care se executa lucrari agricole mecanizate, conform tehnologiilor specifice.

    .......................................................................................................

    (4) Directiile pentru agricultura şi dezvoltare rurala judetene, respectiv a municipiului Bucureşti, analizeaza cererile aprobate de primari şi elibereaza adeverinte pentru cantitatile de motorina şi/sau biodiesel aprobate prin cerere, intocmite conform modelelor prevăzute în anexele nr. 2 şi 2^1, persoanelor nominalizate la alin. (3)."

    3. După litera a) a alineatului (1) al articolului 5
 se introduce o noua litera, litera a^1), cu urmatorul cuprins:

    "a^1) datele limita de livrare a motorinei către beneficiari sunt 15 septembrie 2006, în cazul motorinei pentru care se acordă sprijin financiar de 0,7 lei/litru, şi 15 noiembrie 2006, în cazul motorinei şi/sau biodieselului pentru care se acordă sprijin financiar de 1 leu/litru, după aceste date adeverintele pierzandu-şi valabilitatea;"

    4. După litera c) a alineatului (1) al articolului 5
 se introduce o noua litera, lit. d), cu urmatorul cuprins:

    "d) datele limita de depunere a deconturilor justificative la directiile pentru agricultura şi dezvoltare rurala judetene, respectiv a municipiului Bucureşti, sunt 30 septembrie 2006, în cazul motorinei pentru care se acordă sprijin financiar de 0,7 lei/litru, şi 5 decembrie 2006, în cazul motorinei şi/sau biodieselului pentru care se acordă sprijin financiar de 1 leu/litru."

    5. La anexa nr. 1, asteriscul (*)
 va avea urmatorul cuprins:

    "*) porumb pentru boabe, floarea-soarelui, în ulei, rapita, plante de nutret, precum şi culturile de soia, cartofi, fasole boabe, naut şi legume de camp care nu beneficiaza de prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 20 din 2 martie 2006
 privind sprijinul direct al statului acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal în anul 2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 216 din 9 martie 2006, şi culturile care se infiinteaza în toamna anului 2006."

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic