Inapoi la Cautare

ORDIN 6 /2006


privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 38/2005 pentru aprobarea Procedurii privind condiţiile şi modul de acordare a tarifului social consumatorilor casnici de energie electrică


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 2 lit. d), al art. 9 alin. (6) şi (7), al art. 11 alin. (1) şi alin. (2) lit. a), d) şi i) şi al art. 58 alin. (5) lit. e) din Legea energiei electrice nr. 318/2003, al art. 68 alin. (1) lit. a) şi s) din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi al Regulamentului de furnizare a energiei electrice la consumatori, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.007/2004,

    având în vedere Referatul de aprobare întocmit de Departamentul preţuri şi tarife şi Departamentul piaţă de energie, precum şi Procesul-verbal al şedinţei Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei - ANRE din data de 14 martie 2006,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite următorul ordin:

    ART. I

    Alineatul (2) al articolului 14 din Procedura privind condiţiile şi modul de acordare a tarifului social consumatorilor casnici de energie electrică, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 38/2005, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 857 din 22 septembrie 2005, se modifică după cum urmează:

    "(2) Până la data de 30 iunie 2006, pe baza declaraţiilor prevăzute la alin. (1), primăriile pot crea o bază de date pe care o verifică în conformitate cu propriile metodologii."

    ART. II

    Începând cu data publicării prezentului ordin, în vederea completării bazei de date prevăzute la art. I:

    a) consumatorii casnici care doresc să treacă de la un alt tarif la tariful social sau consumatorii noi care optează pentru tariful social vor depune la furnizor documentele specificate la art. 7 din procedura prevăzută la art. I, cu precizarea că declaraţia de venit trebuie să fie înregistrată la primărie;

    b) furnizorii vor transmite primăriilor, pe bază de borderou de primire, toate declaraţiile pe propria răspundere ale consumatorilor care necesită a fi înregistrate.

    ART. III

    Furnizorii consumatorilor casnici vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. IV

    Departamentele şi direcţiile de specialitate din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei vor urmări respectarea prevederilor prezentului ordin.

    ART. V
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic