Inapoi la Cautare

ORDIN 58 /2014


privind organizarea şi exercitarea controlului financiar preventiv propriu în cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru bugetul propriu al ordonatorului principal de credite, precum şi pentru unele operaţiuni care intră în competenţa de aprobare a ordonatorului principal de credite


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 05.05.2014 și 07.01.2015 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 05.05.2014 și 07.01.2015 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile art. 9 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 119/1999 privind controlul intern şi controlul financiar preventiv, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale pct. 4.2 din Normele metodologice generale referitoare la exercitarea controlului financiar preventiv, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 522/2003, cu modificările şi completările ulterioare, ale Normelor metodologice privind organizarea şi exercitarea controlului financiar preventiv propriu în Ministerul Afacerilor Interne, aprobate prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 184/2004*), cu modificările şi completările ulterioare,

_________

    *) Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 184/2004 nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    în temeiul art. 7 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

    viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, emite următorul ordin:

    ART. 1

    Controlul financiar preventiv propriu pentru bugetul propriu al ordonatorului principal de credite, precum şi pentru unele operaţiuni care intră în competenţa de aprobare a ordonatorului principal de credite se organizează în cadrul Direcţiei generale financiare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi se exercită de către persoanele desemnate prin ordin al ministrului afacerilor interne, denumit în continuare ordin de desemnare.

    ART. 2

    (1) Cadrul specific privind proiectele de operaţiuni supuse controlului financiar preventiv propriu este prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Viza pentru controlul financiar preventiv propriu se acordă de prima persoană nominalizată în ordinul de desemnare pentru fiecare proiect de operaţiune, celelalte persoane desemnate reprezentând înlocuitori pentru persoana precedentă, în situaţiile în care aceasta din urmă lipseşte de la serviciu.

    (3) Regula prevăzută la alin. (2) nu se aplică atunci când volumul mare al proiectelor de operaţiune face imposibilă acordarea vizei pentru control financiar preventiv propriu de către o singură persoană.

    (4) În situaţiile în care există o incompatibilitate privind acordarea vizei de către o anumită persoană, viza se acordă de următoarea persoană nominalizată, aplicând regula prevăzută la alin. (2).

    ART. 3

    Viza pentru control financiar preventiv propriu se exercită prin semnătura persoanei desemnate, precum şi prin aplicarea sigiliului personal, care va cuprinde următoarele informaţii:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic