Inapoi la Cautare

ORDIN 544 /2006


privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 86/2006 pentru aprobarea derulării programelor şi subprogramelor de sănătate finanţate din bugetul de stat în anul 2006


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 27.11.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (27.11.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul Hotărârii Guvernului nr. 168/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    văzând Referatul de aprobare comun al Direcţiei generale asistenţă medicală şi al Direcţiei de sănătate publică nr. E.N. 10.351/2006,

    ministrul sănătăţii emite următorul ordin:

    ART. I

    Ordinul ministrului sănătăţii nr. 86/2006 pentru aprobarea derulării programelor şi subprogramelor de sănătate finanţate din bugetul de stat în anul 2006, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 174 şi 174 bis din 23 februarie 2006, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La anexa nr. 1 capitolul I punctul 9, litera k) va avea următorul cuprins:

    "k) coordonarea activităţii de transplant, menţinerea în condiţii fiziologice a donatorilor în moarte cerebrală;".

    2. La anexa nr. 1 punctul 11 alineatul (1), litera g) va avea următorul cuprins:

    "g) Contraceptivele se achiziţionează prin licitaţie naţională, în cadrul Programului de sănătate a femeii şi copilului, intervenţia nr. 1 «Creşterea accesului la servicii de sănătate reproductivă», iar sumele aferente procurării sunt cuprinse în bugetul Ministerului Sănătăţii, titlul 20 «Bunuri şi servicii». Contraceptivele achiziţionate se acordă fără plată următoarelor categorii de persoane: şomere, eleve şi studente, persoane care fac parte din familii beneficiare de ajutor social, femei cu domiciliul stabil în mediul rural, femei care efectuează un avort la cerere, într-o unitate sanitară publică, precum şi alte persoane fără venituri care dau declaraţie pe propria răspundere în acest sens.

    Medicii incluşi în program care îşi desfăşoară activitatea în cabinetele de planificare familială, cabinetele medicale de asistenţă primară, cabinetele de obstetrică-ginecologie din ambulatoriul de specialitate şi din spital, precum şi în secţiile de ginecologie în care se efectuează avorturi la cerere au obligaţia de a justifica consumul de contraceptive către direcţiile de sănătate publică teritoriale."

    3. La anexa nr. 1 capitolul I punctul 12, litera B va avea următorul cuprins:

    "B. În cadrul Programului de prevenire şi control al bolilor netransmisibile, coordonat de Direcţia generală de asistenţă medicală, structuri sanitare şi salarizare, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Sănătate Bucureşti va asigura monitorizarea activităţilor de asistenţă comunitară, organizarea şi coordonarea activităţilor de formare din cadrul subprogramului 2.16 - «Acţiuni pentru sănătate», precum şi următoarele activităţi în cadrul subprogramului 2.5 - «Profilaxie în patologia psihiatrică şi psihosocială»:

    - realizarea Registrului naţional de psihiatrie;

    - înfiinţarea şi funcţionarea Centrului Naţional de Sănătate Mintală."

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic