Inapoi la Cautare

ORDIN 533 /2006


pentru aprobarea Metodologiei privind condiţiile şi modalitatea de stingere a obligaţiilor de plată ale unităţilor sanitare cu paturi, înregistrate până la data de 31 decembrie 2005


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 01.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (01.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul prevederilor art. 192 alin. (2) şi ale art. 281 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice,

    văzând Referatul de aprobare nr. E.N. 6.864 şi nr. C.V. 4.854,

    ministrul sănătăţii publice şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate emit următorul ordin:

    ART. 1

    Se aprobă Metodologia privind condiţiile şi modalitatea de stingere a obligaţiilor de plată ale unităţilor sanitare cu paturi, înregistrate până la data de 31 decembrie 2005, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Plata obligaţiilor se efectuează din sumele prevăzute în bugetul aprobat al Ministerului Sănătăţii Publice în cadrul Programului de administraţie sanitară şi politici de sănătate, din veniturile proprii şi, în completare, prin transfer de la bugetul de stat către bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate, după caz.

    ART. 3

    Plata obligaţiilor se realizează eşalonat în etape, astfel:

    - în prima etapă, în limita prevederilor bugetare aprobate, se sting, în ordine cronologică, obligaţiile către furnizorii de medicamente, materiale sanitare, alţi furnizori de bunuri şi servicii înregistrate în contabilitatea unităţilor sanitare cu paturi până la data de 31 decembrie 2005 şi rămase neachitate până la data de 30 septembrie 2006;

    - în a doua etapă, în limita prevederilor bugetare aprobate se efectuează regularizări pentru reîntregirea fondurilor realizate în anul curent pentru serviciile medicale prestate.

    ART. 4

    Direcţiile de specialitate din cadrul Ministerului Sănătăţii Publice, ale Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, autorităţile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, direcţiile medicale ale ministerelor şi instituţiilor cu reţele sanitare proprii, casele de asigurări de sănătate judeţene şi a municipiului Bucureşti, Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti, Casa de Asigurări de Sănătate a Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, precum şi unităţile sanitare cu paturi vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 5

    Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic