Inapoi la Cautare

ORDIN 528 /2006


privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii publice şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 1.211/325/2006 pentru aprobarea regulamentelor de organizare şi funcţionare a comisiei naţionale, a subcomisiilor naţionale şi comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum şi a normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere dispoziţiile art. 244 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul dispoziţiilor art. 281 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, ale Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice şi ale Hotărârii Guvernului nr. 972/2006 pentru aprobarea Statutului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate,

    văzând Referatul de aprobare al Ministerului Sănătăţii Publice nr. E.N. 7.081/2006 şi Referatul de aprobare al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. D.G. 5.069/2006,

    ministrul sănătăţii publice şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate emit următorul ordin:

    ART. I

    Anexele la Ordinul ministrului sănătăţii publice şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 1.211/325/2006 pentru aprobarea regulamentelor de organizare şi funcţionare a comisiei naţionale, a subcomisiilor naţionale şi comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum şi a normelor metodologice pentru evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 923 bis din 14 noiembrie 2006, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 9 din anexa nr. 2 va avea următorul cuprins:

    "Art. 9. - Subcomisia Naţională de Evaluare a Unităţilor de Dializă Publice şi Private aprobă şi utilizează, după caz, formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarul de evaluare, procesul-verbal al vizitei de evaluare, decizia provizorie de evaluare, notificarea privind evaluarea şi decizia de evaluare, aprobate conform reglementărilor legale."

    2. Articolul 9 din anexa nr. 3 va avea următorul cuprins:

    "Art. 9. - Subcomisia Naţională de Evaluare a Furnizorilor de Asistenţă Medicală de Urgenţă Prespitalicească şi Transport Sanitar aprobă şi utilizează, după caz, formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarul de evaluare, procesul-verbal al vizitei de evaluare, decizia provizorie de evaluare, notificarea privind evaluarea şi decizia de evaluare, aprobate conform reglementărilor legale."

    3. Articolul 9 din anexa nr. 4 va avea următorul cuprins:

    "Art. 9. - Subcomisia Naţională de Evaluare a Furnizorilor de Dispozitive Medicale aprobă şi utilizează, după caz, formularele cererilor de evaluare, formularele aferente vizitelor de evaluare, chestionarul de evaluare, procesul-verbal al vizitei de evaluare, decizia provizorie de evaluare, notificarea privind evaluarea şi decizia de evaluare, aprobate conform reglementărilor legale."

    4. Articolul 7 din anexa nr. 5 va avea următorul cuprins:

    "Art. 7. - Subcomisia Naţională de Evaluare a Spitatelor aprobă, la propunerea reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, chestionarele de evaluare."

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic