Inapoi la Cautare

ORDIN 5228 /2022


privind acordarea autorizaţiei de funcţionare provizorie Asociaţiei "Educo 2004" din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, pentru unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa "Bambi Mândruloc" din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, judeţul Arad


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    ART. 2

    Autorizarea de funcţionare provizorie conferă Asociaţiei „Educo 2004“ din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, calitatea de furnizor de educaţie, respectiv dreptul de organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ, pentru nivelurile de învăţământ „preşcolar“ din cadrul unităţii de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa „Bambi Mândruloc“ din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, menţionate la art. 1.

    ART. 3

    (1) Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa „Bambi Mândruloc“ din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, judeţul Arad, are următoarele obligaţii:

    a) de a angaja personal didactic de conducere şi de predare, cu respectarea prevederilor Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011
, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a tuturor celorlalte reglementări legale în vigoare;

    b) de a solicita acreditarea, în termen de maximum trei ani de la absolvirea primei promoţii, conform prevederilor legale în vigoare, pentru nivelul de învăţământ „preşcolar“, limba de predare „română“, forma de învăţământ „program prelungit“, sub sancţiunea ridicării autorizaţiei de funcţionare provizorie;

    c) de a întocmi şi înainta Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar raportul anual de evaluare internă a calităţii, până cel mai târziu la data de 15 octombrie a fiecărui an (https://calitatearacip.eu).

    (2) Proprietarul imobilului de la adresa menţionată, în care se desfăşoară activităţile de învăţământ, are obligaţia de a asigura condiţiile de funcţionare, inclusiv obţinerea şi menţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare şi a autorizaţiei de securitate la incendiu.

    (3) Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, va monitoriza punerea în aplicare a prevederilor prezentului articol.

    ART. 4

    Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa „Bambi Mândruloc“ din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, judeţul Arad, este monitorizată şi controlată periodic de Ministerul Educaţiei, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acordării autorizaţiei de funcţionare provizorie.

    ART. 5

    Asociaţia „Educo 2004“ din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, pentru unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa „Bambi Mândruloc“ din comuna Vladimirescu, satul Mândruloc, judeţul Arad, Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar duc la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 6

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic