Inapoi la Cautare

ORDIN 5219 /2022


privind acordarea autorizaţiei de funcţionare provizorie pentru unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic "Bányai János" din municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 07.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (07.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 1

    Se acordă autorizaţia de funcţionare provizorie Liceului Tehnologic „Bányai János“ din municipiul Odorheiu Secuiesc, cu sediul în str. Budvar nr 8/a, municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, pentru nivelul de învăţământ nivel 3 profesional - conform Hotărârii Guvernului nr. 918/2013
, cu modificările şi completările ulterioare, domeniul „construcţii, instalaţii şi lucrări publice“, calificarea profesională „dulgher-tâmplar-parchetar’’, forma de învăţământ „cu frecvenţă“, limba de predare „maghiară“, începând cu anul şcolar 2022-2023, conform anexei care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Autorizaţia de funcţionare provizorie conferă Liceului Tehnologic „Bányai János“ din municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, calitatea de furnizor de educaţie, respectiv dreptul de organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ, pentru nivelul de învăţământ nivel 3 profesional - conform Hotărârii Guvernului nr. 918/2013
, cu modificările şi completările ulterioare, domeniul „construcţii, instalaţii şi lucrări publice“, calificarea profesională „dulgher-tâmplar-parchetar’’, forma de învăţământ „cu frecvenţă“, limba de predare „maghiară“, menţionate la art. 1.

    ART. 3

    (1) Unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic „Bányai János“ din municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, are următoarele obligaţii:

    a) de a angaja personal didactic de conducere şi de predare, cu respectarea prevederilor Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011
, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a tuturor celorlalte reglementări legale în vigoare;

    b) de a solicita acreditarea în termen de maximum trei ani de la absolvirea primei promoţii, conform prevederilor legale în vigoare, pentru nivelul de învăţământ nivel 3 profesional - conform Hotărârii Guvernului nr. 918/2013
, cu modificările şi completările ulterioare, domeniul „construcţii, instalaţii şi lucrări publice“, calificarea profesională „dulgher-tâmplar-parchetar’’, forma de învăţământ „cu frecvenţă“, limba de predare „maghiară“, sub sancţiunea ridicării autorizaţiei de funcţionare provizorie;

    c) de a întocmi şi înainta Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar raportul anual de evaluare internă a calităţii, până cel mai târziu la data de 15 octombrie a fiecărui an (https://calitatearacip.eu).

    (2) Proprietarul imobilului de la adresa menţionată, în care se desfăşoară activităţile de învăţământ, are obligaţia de a asigura condiţiile de funcţionare, inclusiv obţinerea şi menţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare şi a autorizaţiei de securitate la incendiu.

    (3) Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, va monitoriza punerea în aplicare a prevederilor prezentului articol.

    ART. 4

    Unitatea de învăţământ preuniversitar Liceul Tehnologic „Bányai János“ din municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, este monitorizată şi controlată periodic de Ministerul Educaţiei, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acordării autorizaţiei de funcţionare provizorie.

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic