Inapoi la Cautare

ORDIN 52 /2011


privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 89/2009 privind aprobarea regulamentelor pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice şi a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere prevederile art. 8 alin. (1) lit. c) din Legea gazelor nr. 351/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1.428/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, cu completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite prezentul ordin.

    ART. I


    Regulamentul pentru autorizarea şi verificarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 89/2009 privind aprobarea regulamentelor pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice şi a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 804 din 25 noiembrie 2009, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 6 alineatul (1), litera m) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "m) dovada achitării integrale a sumei reprezentând valoarea tarifului de autorizare, stabilit în conformitate cu prevederile anexei nr. 2, actualizată."

    2. La articolul 16, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(5) Contractele individuale de muncă se prezintă în copie semnată şi ştampilată de către reprezentantul legal al operatorului economic pentru atestarea conformităţii."

    3. La articolul 16, după alineatul (6) se introduce un nou alineat, alineatul (7), cu următorul cuprins:

    "(7) În vederea autorizării, operatorii economici trebuie să angajeze, cu respectarea prevederilor specifice legislaţiei în domeniul muncii, un număr minim de personal de specialitate, nefiind permisă echivalarea gradelor de instalatori autorizaţi între ele."

    4. La articolul 17, alineatele (5)-(7) se modifică şi vor avea următorul cuprins:

    "(5) La depunerea cererii de autorizare, însoţită de documentele precizate în prezentul regulament, operatorul economic achită integral valoarea tarifului de autorizare, stabilit în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

    (6) Suma achitată conform prevederilor alin. (5) nu se înapoiază operatorului economic în cazul retragerii cererii de autorizare, în cazul clasării documentaţiei, precum şi în cazul neacordării autorizaţiei.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic