Inapoi la Cautare

ORDIN 5177 /2022


privind acordarea autorizaţiei de funcţionare provizorie pentru unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic "I.C. Brătianu" Nicolae Bălcescu din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.02.2023, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.02.2023) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    ART. 1

    Se acordă autorizaţia de funcţionare provizorie pentru unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu“ Nicolae Bălcescu, cu sediul în str. Carol nr. 20, comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, pentru nivelul de învăţământ „liceal“ (nivel 4, conform Hotărârii Guvernului nr. 918/2013
 privind aprobarea Cadrului naţional al calificărilor, cu modificările şi completările ulterioare), filiera „tehnologică“, profilul „tehnic“, domeniul „construcţii, instalaţii şi lucrări“, calificarea profesională „tehnician în construcţii şi lucrări publice“, limba de predare „română“, forma de învăţământ „cu frecvenţă’’, începând cu anul şcolar 2022-2023, conform anexei care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Autorizaţia de funcţionare provizorie conferă unităţii de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu“ Nicolae Bălcescu din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, calitatea de furnizor de educaţie, respectiv dreptul de organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ, pentru nivelul de învăţământ „liceal“, menţionate la art. 1.

    ART. 3

    (1) Unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu“ Nicolae Bălcescu din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, are următoarele obligaţii:

    a) de a angaja personal didactic de conducere şi de predare, cu respectarea prevederilor Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011
, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a tuturor celorlalte reglementări legale în vigoare;

    b) de a solicita acreditarea în termen de maximum trei ani de la absolvirea primei promoţii, conform prevederilor legale în vigoare, pentru nivelul de învăţământ „liceal“, sub sancţiunea ridicării autorizaţiei de funcţionare provizorie;

    c) de a întocmi şi înainta Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar raportul anual de evaluare internă a calităţii, până cel mai târziu la data de 15 octombrie a fiecărui an (https://calitatearacip.eu).

    (2) Proprietarul imobilului de la adresa menţionată, în care se desfăşoară activităţile de învăţământ, are obligaţia de a asigura condiţiile de funcţionare, inclusiv obţinerea şi menţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare şi a autorizaţiei de securitate la incendiu.

    (3) Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, va monitoriza punerea în aplicare a prevederilor prezentului articol.

    ART. 4

    Unitatea de învăţământ preuniversitar de stat Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu“ Nicolae Bălcescu din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, este monitorizată şi controlată periodic de Ministerul Educaţiei, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acordării autorizaţiei de funcţionare provizorie.

    ART. 5

<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic