Inapoi la Cautare

ORDIN 498 /2007


privind instituirea procedurii de administrare specială la Societatea Comercială "Piscicola Zau" - S.A. din localitatea Zau de Câmpie, judeţul Mureş


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.01.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.01.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 16 din Legea nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 180 şi următoarele din Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societăţilor comerciale, cu modificările şi completările ulterioare, şi al Legii nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 577/2002, cu modificările şi completările ulterioare,

    în baza Referatului de aprobare nr. 4.692 din 6 iunie 2007,

    având în vedere dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,

    pentru stabilirea modului de administrare şi gestionare, precum şi a măsurilor ce trebuie luate pentru accelerarea procesului de privatizare la Societatea Comercială "Piscicola Zau" - S.A. la care Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol este acţionar majoritar,

    ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale emite prezentul ordin.

    ART. 1

    În perioada de privatizare, se instituie procedura de administrare specială la Societatea Comercială "Piscicola Zau" - S.A. din localitatea Zau de Câmpie, judeţul Mureş, număr de înregistrare la oficiul registrului comerţului J26/26/1991, la care Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol este acţionar majoritar, începând cu data publicării prezentului ordin în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    ART. 2

    (1) Criteriile de selecţie şi atribuţiile administratorului special se stabilesc de către Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol.

    (2) Competenţa privind numirea şi, după caz, revocarea administratorului special, precum şi încheierea sau încetarea contractului de mandat revin preşedintelui-director general al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol.

    (3) Pe durata administrării speciale în perioada privatizării, administratorul special are atribuţiile stabilite prin contractul de mandat încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol.

    (4) Conţinutul mandatului prevăzut la alin. (3) va cuprinde, în principal, dar fără a se limita la acestea, următoarele atribuţii:

    a) luarea unor măsuri de administrare şi gestionare a societăţii comerciale, cu accent pe păstrarea integrităţii patrimoniului actual, respectiv:

    - stabilirea situaţiei economico-financiare şi a gradului global de îndeplinire a principalilor indicatori, obiective şi criterii de performanţă, asumate de directorul general în cadrul contractului de performanţă încheiat în baza Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/2001 privind întărirea disciplinei economico-financiare şi alte dispoziţii cu caracter financiar, aprobată cu modificări prin Legea nr. 59/2002, cu completările ulterioare;

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic