Inapoi la Cautare

ORDIN 4666 /2017


privind acordarea acreditării pentru structura din municipiul Moineşti a unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" din municipiul Oneşti


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.05.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.05.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

──────────

    luând în considerare Hotărârea Consiliului ARACIP nr. 6 din 13.07.2017 privind propunerea de acordare a acreditării pentru unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particular evaluate în perioada 22 mai-23 iunie 2017,

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 26/2017
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale, cu modificările ulterioare,

    ministrul educaţiei naţionale emite prezentul ordin.

    ART. 1

    Se acordă acreditarea pentru structura din municipiul Moineşti a unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila“ din municipiul Oneşti, cu sediul în municipiul Moineşti, Strada Zorilor nr. 1, judeţul Bacău, pentru nivelul de învăţământ „postliceal“ (nivel 3 avansat conform Hotărârii Guvernului nr. 844/2002
, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv nivel 5 conform Hotărârii Guvernului nr. 918/2013
, cu modificările ulterioare), domeniul „sănătate şi asistenţă pedagogică“, calificarea profesională „asistent medical generalist“, limba de predare „română“, forma de învăţământ „cu frecvenţă (zi)“.

    ART. 2

    Structura din municipiul Moineşti a unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila“ din municipiul Oneşti, acreditată potrivit dispoziţiilor art. 1, este parte a sistemului naţional de învăţământ şi beneficiază de toate drepturile şi obligaţiile prevăzute de lege, începând cu anul şcolar 2017-2018.

    ART. 3

    Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila“ din municipiul Oneşti are obligaţia de a solicita evaluarea externă periodică pentru structura din municipiul Moineşti, în termen de maximum 5 ani de la obţinerea acreditării, dar nu mai târziu de anul şcolar 2021-2022.

    ART. 4

    Personalul didactic, didactic auxiliar şi personalul nedidactic din cadrul structurii autorizate din municipiul Moineşti, angajat conform prevederilor legii, se preia la structura din municipiul Moineşti acreditată a unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila“ din municipiul Oneşti.

    ART. 5

    Structura din municipiul Moineşti a unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila“ din municipiul Oneşti este monitorizată şi controlată periodic de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bacău, în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acreditării.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic