Inapoi la Cautare

ORDIN 4605 /2017


privind acordarea acreditării pentru nivelul de învăţământ "liceal", profilul "tehnic", domeniul "mecanică", calificarea profesională "tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii", domeniul "electric", calificarea profesională "tehnician electrician electronist auto" din cadrul unităţii de învăţământ preuniversitar particular Liceul Tehnologic "Transcom" din municipiul Sibiu


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 26.05.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (26.05.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

──────────

    luând în considerare Hotărârea Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar nr. 5 din 30.06.2017 privind propunerea de acordare a acreditării pentru unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particular evaluate în perioada 10 aprilie-16 iunie 2017,

    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 26/2017
 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale, cu modificările ulterioare,

    ministrul educaţiei naţionale emite prezentul ordin.

    ART. 1

    Se acordă acreditarea pentru nivelul de învăţământ „liceal“ (nivel 3 conform Hotărârii Guvernului nr. 844/2002
, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv nivel 4 conform Hotărârii Guvernului nr. 918/2013
, cu modificările ulterioare), profilul „tehnic“, domeniul „mecanică“, calificarea profesională „tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii“, domeniul „electric“, calificarea profesională „tehnician electrician electronist auto“, limba de predare „română“, forma de învăţământ „cu frecvenţă (zi)“ din cadrul unităţii de învăţământ preuniversitar particular Liceul Tehnologic „Transcom“, cu sediul în municipiul Sibiu, Strada Frigoriferului nr. 1, judeţul Sibiu, începând cu anul şcolar 2017-2018.

    ART. 2

    Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Liceul Tehnologic „Transcom“ din municipiul Sibiu are obligaţia de a solicita evaluarea externă periodică în termen de maximum 5 ani de la obţinerea acreditării, dar nu mai târziu de anul şcolar 2021-2022.

    ART. 3

    Personalul didactic, didactic auxiliar şi personalul nedidactic, angajat conform prevederilor legii la nivelul de învăţământ „liceal“, calificările profesionale „tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii“, „tehnician electrician electronist auto“ autorizate, se preia la nivelul de învăţământ „liceal“, calificările profesionale „tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii“, „tehnician electrician electronist auto“, acreditate în cadrul unităţii de învăţământ preuniversitar particular Liceul Tehnologic „Transcom“ din municipiul Sibiu.

    ART. 4

    Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Liceul Tehnologic „Transcom“ din municipiul Sibiu este monitorizată şi controlată periodic de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu, în vederea verificării respectării standardelor care au stat la baza acreditării.

    ART. 5

    Direcţia generală evaluare şi monitorizare învăţământ preuniversitar, Direcţia generală management preuniversitar din Ministerul Educaţiei Naţionale, Fundaţia „Atlassib“ din municipiul Sibiu, unitatea de învăţământ preuniversitar particular Liceul Tehnologic „Transcom“ din municipiul Sibiu, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu şi Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic