Inapoi la Cautare

ORDIN 443 /2011


pentru aprobarea Normelor privind autorizarea pentru punere în funcţiune a liniilor ferate industriale nou-construite sau modernizate


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 17.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (17.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În conformitate cu prevederile art. 9 alin. (5) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 60/2004 privind reglementările referitoare la construirea, întreţinerea, repararea şi exploatarea căilor ferate, altele decât cele administrate de Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A., aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 2.299/2004, ale art. 3 alin. (2) lit. s) şi v) din anexa nr. 1 "Regulament de organizare şi funcţionare al Autorităţii de Siguranţă Feroviară Română - ASFR" la anexa nr. 1 "Regulamentul de organizare şi funcţionare a Autorităţii Feroviare Române - AFER" la Hotărârea Guvernului nr. 626/1998 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Feroviare Române - AFER, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul art. 3 alin. (2) lit. k) subpct. (îi) din anexa nr. 1 "Regulament de organizare şi funcţionare al Autorităţii de Siguranţă Feroviară Română - ASFR" la anexa nr. 1 "Regulamentul de organizare şi funcţionare a Autorităţii Feroviare Române - AFER" la Hotărârea Guvernului nr. 626/1998, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 5 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 76/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, cu modificările ulterioare,

    ministrul transporturilor şi infrastructurii emite următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Se aprobă Normele privind autorizarea pentru punere în funcţiune a liniilor ferate industriale nou-construite sau modernizate, prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.

    (2) Modelul-cadru al autorizaţiei pentru punere în funcţiune a liniei ferate industriale este prevăzut în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    (1) Prezentul ordin se aplică deţinătorilor de linii ferate industriale nou-construite sau modernizate, în scopul autorizării pentru punere în funcţiune.

    (2) Prin deţinătorii de linii ferate industriale se înţelege operatorii economici care exploatează liniile ferate industriale, fie că sunt proprietarii acestora, fie că au dreptul de exploatare asupra lor.

    ART. 3

    Deţinătorii de linii ferate industriale sunt obligaţi să solicite autorizarea pentru punere în funcţiune, în cazul construirii sau modernizării acestora, în termen de 30 de zile de la data semnării procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

    ART. 4

    Autorizaţia pentru punere în funcţiune a liniei ferate industriale nou-construite sau modernizate atestă faptul că, după executarea lucrărilor, linia ferată industrială este în starea de funcţionare proiectată şi poate fi exploatată în condiţii de siguranţă.

    ART. 5

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic