Inapoi la Cautare

ORDIN 43 /2017


pentru modificarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 78/2016 privind aprobarea valorilor bonusurilor de referinţă pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficienţă şi ale preţurilor de referinţă pentru energia termică produsă în cogenerare, aplicabile în anul 2017


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.08.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.08.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Având în vedere prevederile art. 79 alin. (7) lit. a)
 şi ale art. 177 alin. (3^3) din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012
, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 6 lit. d)
 şi e)
, art. 10 alin. (3)
 şi art. 22 din Hotărârea Guvernului nr. 1.215/2009
 privind stabilirea criteriilor şi a condiţiilor necesare implementării schemei de sprijin pentru promovarea cogenerării de înaltă eficienţă pe baza cererii de energie termică utilă, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Metodologiei
 de stabilire şi ajustare a preţurilor pentru energia electrică şi termică, produsă şi livrată din centrale de cogenerare ce beneficiază de schema de sprijin, respectiv a bonusului pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 15/2015
, cu modificările şi completările ulterioare,

    în temeiul dispoziţiilor art. 5 alin. (1) lit. b)
 şi alin. (5)
 şi ale art. 9 alin. (1) lit. x) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 33/2007
 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 160/2012
,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei emite următorul ordin:

    ART. I

    Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 78/2016
 privind aprobarea valorilor bonusurilor de referinţă pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficienţă şi ale preţurilor de referinţă pentru energia termică produsă în cogenerare, aplicabile în anul 2017, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 910 din 11 noiembrie 2016, se modifică după cum urmează:

    1. La anexa nr. 1 - în tabelul „Valorile bonusurilor de referinţă pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficienţă şi livrată din centralele care beneficiază de schemă de sprijin“ se înlocuiesc valorile pentru rândul „Centrale de cogenerare - la funcţionarea cu combustibil gazos asigurat din reţeaua de transport“ şi din rândul „Centrale de cogenerare - la funcţionarea cu combustibil gazos asigurat din reţeaua de distribuţie“ cu cele din anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.

    2. La anexa nr. 2 se elimină tabelul „Valorile preţurilor de referinţă pentru energia termică produsă în cogenerare, destinată consumului populaţiei“.

    3. La anexa nr. 2 - tabelul „Valorile preţurilor de referinţă pentru energia termică produsă în cogenerare, destinată consumatorilor noncasnici“ îşi schimbă denumirea în „Valorile preţurilor de referinţă pentru energia termică produsă în cogenerare“ şi se înlocuiesc valorile pentru rândul „Centrale de cogenerare - la funcţionarea cu combustibil gazos asigurat din reţeaua de transport“ şi rândul „Centrale de cogenerare - la funcţionarea cu combustibil gazos asigurat din reţeaua de distribuţie“ cu cele din anexa nr. 2, care face parte integrantă prezentul ordin.

    ART. II
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic