Inapoi la Cautare

ORDIN 402 /2006


pentru aprobarea Listei cuprinzând materialele sanitare specifice finanţate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate în anul 2006 în cadrul subprogramelor naţionale cu scop curativ, pentru care nu se organizează licitaţie la nivel naţional, şi materialele sanitare specifice finanţate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate în anul 2006 în cadrul subprogramului "Tratamentul bolnavilor cu tuberculoză"


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 05.07.2022, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (05.07.2022) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul Legii bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005, cu modificările şi completările ulterioare, Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, Hotărârii Guvernului nr. 706/2006 pentru aprobarea Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate şi pentru aprobarea listei cuprinzând denumirile comune internaţionale ale medicamentelor din Nomenclatorul medicamentelor de uz uman, de care beneficiază asiguraţii în tratamentul ambulatoriu, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, şi al Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice, Ordinului ministrului sănătăţii publice şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 671/253/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice privind încheierea şi derularea contractelor de achiziţii publice pentru medicamente şi/sau materiale sanitare specifice, necesare realizării programului, respectiv subprogramelor naţionale cu scop curativ finanţate din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, şi Ordinului ministrului sănătăţii publice şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 670/254/2006 pentru aprobarea derulării programului, respectiv a subprogramelor naţionale cu scop curativ finanţate din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate în anul 2006, şi a normelor metodologice de organizare, finanţare, monitorizare şi control al acestora,

    văzând Referatul de aprobare nr. 3.318/2006 al Ministerului Sănătăţii Publice şi nr. 3.007/2006 al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate,

    ministrul sănătăţii publice şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate emit următorul ordin:

    ART. 1

    (1) Materialele sanitare specifice unor boli cronice cu risc crescut, care sunt decontate din Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate în cadrul programului, respectiv subprogramelor naţionale cu scop curativ, pentru care nu se organizează licitaţie la nivel naţional, precum şi materialele sanitare specifice utilizate în cadrul subprogramului "Tratamentul bolnavilor cu tuberculoză" se achiziţionează de fiecare unitate sanitară prin care se derulează subprogramul, cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la achiziţiile publice.

    (2) Materialele sanitare specifice prevăzute la alin. (1) sunt cuprinse în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 2

    Direcţiile de specialitate ale Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, casele de asigurări de sănătate, precum şi unităţile sanitare prin care se derulează aceste subprograme vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

    ART. 3

    Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                    Ministrul sănătăţii publice,

                    Gheorghe Eugen Nicolăescu

                   Preşedintele Casei Naţionale

                    de Asigurări de Sănătate,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic